Ez komoly?ki az a hülye,aki 2 hét után szexel??????komoly felelősségtudata lehet...
2015. jan. 25. 21:43
2/16 A kérdező kommentje:
Ez válasz a fenti kérdésre, kérlek?
2015. jan. 25. 21:43
3/16 anonim válasza:
Engem az is meglep(ne), hogy a hormonváltozások miatt egyáltalán sikerül teherbe esni. A női szervezet biztos, hogy nem áll készen erre. Hogy mi a statisztika, azt nem tudom, egy doki tudná megmondani.
2015. jan. 25. 21:47
4/16 anonim válasza:
Ha közvetlenül a szülés után szexelsz, az az anyra nézva veszélyes elsősorban. A magzatnak sem jó azonban, ha ilyen korán fogan mert nagyobb a fertőzésveszély, és az anya szervezete sem készült fel még a következő gyerekre. Tehát több a kockázati tényező, de nem lehetetlen egészséges gyermeket kihordani így. Ha már teherbe esél, mindenképp konzultálj orvossal, ha csak tervezed, akkor inkább hagyj több időt pihenni a szervezetednek!
2015. jan. 25. 21:48
5/16 anonim válasza:
Látatlanban, ennyi információ után mi annyit tudunk mondani, hogy azonnal menj orvoshoz. A méhed még nem húzódott össze, vérzel, a méhszájad se zárt meég teljesen, a hormonok szintje abszolút kesze-kusza valószínűleg. Nem éppen ideális egy új élet számára. Simán lehet belőle vetélés. Én holnap orvoshoz mennék, ha ilyen helyzetben lennék.
2015. jan. 25. 21:49
6/16 anonim válasza:
Ismerős 6 hetes kontroll utáni aktusból maradt terhes. Egészséges a baba.
2015. jan. 25. 21:59
7/16 anonim válasza:
2 héttel nem lehet. a méhen van egy nyílt seb ami 2 hét alatt nem forr össze, nem tud megtapadni. na és arról nem beszélve, hogy szülés után 2 héttel nincs peteérés. azért jól ki van ez találva, a természet gondoskodott róla.
de mondjuk ha azt kérdezed, hogy szülés után 6 héttel, amikor már beforr a méh, akkor igen lenne a válaszom
2015. jan. 25. 22:21
8/16 anonim válasza:
a női szervezet a netzes, hogy ekbírja e, mert még nem "épült fel" az előző terhességből
úgy tudom császárosaknál kötelező is megvárni az egy évet, hallottam is olyat, akiből a köv. babát azét kellett császsározni, mert az előző heg szétrepedt
amúgy meg tényleg érdekes eza két hét...biztos?
2015. jan. 25. 22:47
9/16 anonim válasza:
Szülés után két héttel?!
Lehetetlen, több okból is.
A legfőbb, hogy nincs az a buta, felelőtlen ostoba szülőpár, nő, férfi, akiknek ennyi esze legyen:S
Vagy legalábbis remélem!
2015. jan. 26. 07:23
10/16 anonim válasza:
nem hónapot akartál írni? hát kérdezd meg az orvost, meg gondolom több vitamint kell bevinni, szedni mert sokat kivesz egy terhesség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!