Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha lehetne akkor megválasztaná...

Ha lehetne akkor megválasztanátok a babátok nemét?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

Ez nagyon jóóó kérdés!!

Pont a napokban beszéltem a páromnak erről hogy szeretnék kistesót de ha tudnám hogy lány lenne azonnal kéne!!

Van egy 18 hós kisfiunk és természetesen szerenék mellé egy kiscsajszit is!!

De azt halottam hogy a 2.baba nemét meg lehet választani!!

üdv Nikol

2010. febr. 20. 15:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Na amugy igen én is ugy gondolom hogy a természetbe nem kéne beavatkozni!!

és nem is szabad!!

Lesz amilyen lesz a lényeg hogy EGÉSZSÉGES LEGYEN!!

Nikol

2010. febr. 20. 15:04
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Nekem már van 2 fiam és most is babát várok!Persze fiú lesz ő is!Ha meg lehetne választani a nemét akkor vállalnék negyediket is,persze csak ha lány lenne!

Amúgy nincs kifogásom a fiúk ellen,de jó lett volna megtudni,hogy mlyen érzés egy leánygyermeket nevelni!

2010. febr. 20. 15:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2010. febr. 20. 15:54
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Én az elsőnél biztos nem. Amikor állapotos lettem, sokan kérdezték, hogy mit szeretnék jobban. Nem tudtam választani. És örültem, hogy nem nekem kell eldönteni. Kislányom lett, imádom. Ha majd lesz második, ott is a természetre bíznám. Lehet, hogy 3. vagy 4. gyereknél az ember beleavatkozna...
2010. febr. 20. 16:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Persze más lenne, ha valami genetikai betegség miatt kellene, csak azért, hogy jobb a fiú vagy jobb a lány, amiatt nem.

Van egy kislányom, most várom a másodikat, icipicit jobban szeretném, ha ő is kislány lenne, de nem választanám ki direkt. Ha fiú lesz, az is tök jó lesz :)

2010. febr. 20. 19:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert csak egy gyermekem van, így ha fiú lenne a második, ha lány nem lenne gond. Viszont sokadik egynemű baba után már imádkoznék, hogy más nemű legyen :)
2010. febr. 20. 21:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha megválaszthattam volna,most nem lenne egy gyönyörű,édes,okos,19 hónapos nagyfiam!

Hogy a következő egyszer kisfiú lesz-e vagy kislány,döntse el a természet azt is.

Elsőre is jól döntött!:)

2010. febr. 21. 08:51
 19/23 anonim ***** válasza:
71%

NEM!

És nagyon remélem, hogy nem is lehet majd soha!

2010. febr. 21. 11:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Én megválasztanám :) LÁNYT :D
2010. febr. 21. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!