Babátok a mózeskosarat hány hónapos koráig használta?
4 hónapos kora után üvöltött benne:(((
Onnantól bébihordóban sétáltattam,olyan 7 hónapos koráig,majd sportban.
Előző vagyok.
Mindenképp jó a mózes, legalábbis nekünk az volt. Ha elaludt, akkor csak lekaptam a babakocsiból, és tudott tovább aludni. 3 hónapos koráig ezt használtuk az éjszakai alváshoz is, mert a rácsos ágyban túl nagy volt neki a tér, és sírt benne.
Amíg belefért, addig a mózesben aludt napközben a teraszon (persze figyeltem rá).
Úgyhogy én szerettem.
Utolsó vagyok.
Amúgy a mi babánk nyári baba volt...
A mi kislányunk majdnem 6 hónapos koráig használta a mózest. Hordozóba csak akkor tettük, ha nagyon muszáj volt: ritkán és csak rövid időre.
80 centis volt am. Mármint a mózeskosár.
Nekünk is volt mózes, 6 hónapos koráig el volt benne a babám, aztán váltottunk hordozóra.
2. emeleten lakunk, nincs lift és tároló sincs, tehát én mindennap le és fel cipelem a babakocsit is és a mózest is gyerekestől mindenestől. Elég macerás, de szerintem nagyon jóóóóó! Ha újra kocsit kéne választani, akkor is ilyet választanék. Nagyon jó a mózes rész.
Márciusi a kislányom, nagyon jól ki tudtuk használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!