Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Giordani Bebeios babakocsi,...

Giordani Bebeios babakocsi, aki használta, próbálta, leírná a véleményét?

Figyelt kérdés
Egy Giordani kocsit láttam élőben, ez a 8per8 volt, de az iszonyat pici volt, mind a mózes, mind a sportrész. Ez mekkora méretű?(mózes belülről, sport hossz, szélesség esteleg?) Sportész csak egy iránybó helyezhető fel? Sporttal összecsukva mekkora helyet foglal? tesófellépője milyen? Rosszabb utakon is elmegy, vagy szétesik kategória?
2011. szept. 1. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Én láttam boltban élőben,nagyon tetszett de én eléggé labilisnak éreztem, de a pierre carden ps 692 is eléggé inogott. Minden esetre az a több funkciós neo nato is eléggé instabil. Ami meg jó masszív volt annak meg nagyok voltak a kerekei. Ördögi kör
2011. szept. 1. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!