Tapasztalt anyukák véleményét kérném?! Babakocsi kérdés
A képen látható babakocsiról szeretnék véleményt.
Először is az ára: nekem nagyon olcsónak tűnik, de vajon miért? Elég stabilnak látszik.
A másik hogy ősz végi babának lesz, és nem tudom, hogy ha beöltöztetem télen a babát el fog benne férni kényelmesen? Szélessége 54 centi. Nem túl szűkös ez? Meg később is szeretném használni, nem akarok sport babakocsit is venni külön. Egyébként rendeltetek már ilyesmi dolgot az internetről? Tapasztalatokat szeretnék mert egy kicsit azért tartok tőle.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Szia,pont múltkor olvastam h ezt a fajtát dicsérték itt a gyakorikérdések-en :)
Ez a fajta drágább vmivel mint amit kinéztél de jóval könnyebb
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
ezt most találtam...bocsi az előző hsz-ért,múltkor csak pozitívat olvastam itt róla:(
Szerintem nem jó:-(
ha átforditód a bolygós kerekek lesznek a lábadnál, amit állandóan rugdosni fogsz+ irányithatatlan igy a kocsi.
Szerintem olyat válassz, amin a sportrész forditható,nem a tolókar
Nekünk bebe confort loolánk van, a 12 kilós lánnyommal(én 49 kg) simán leemelem és átforditom az ülőrészt, tehát gondold még át :-)
és jó válogatást
A mérete átlagos, nem azzal van a gondom nekem :-)
A súlya sem túl sok, inkább a fekvőfellet a rövid,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!