Segítséget kérek. Van egy adott élethelyzet ahol komoly anyagi problémák vannak, a nő minden gyerekkel és háztartással kapcsolatos dolgot fizet, a férj minden tőle telhetőt megtesz, sőt (és ezen nem is lenne konfliktus)?
azonban most a nőnek el kéne számolni mi került ezen olyan sokba, hogy nem tudott félre tenni az anyagi helyzet javítása érdekében?Nem tettem el a blokkokat.Szerintetek mennyibe kerül egy gyerek etetése ,ruházása,óvoda,onnantól hogy fedél legyen a feje felett,ami ebből lejön az a családi pótlék. Számoljunk havi költségeket.
Kérlek kerüljetek minden negatív ítélkezést, egyik fél felett se törjetek pálcát.Van elég elég bajunk. :'(
Pont ezt kértem,hogy ne. Nagyon rendes ember és nem ismered a körülményeket.
Sajnos most ilyen helyzetbe kerültünk. Másképp látjuk a dolgokat.
Megoldásra törekszünk.
Nem gond ha nekem kell fizetnem,továbbra sem,vállalom.Csak legyen kimondva hogy ezzel igazán kiálltam megtettem mi megtehető,munka és egyéb mellet.
Ha nem tudsz kulturált maradni kérlek kerülj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!