16 éves vagyok terhes 17 évesen fogok szülni milyen pénzt fogok a baba tán kapni és kb menynit?
Na szia:)
Babó megvan már?kislány lett?Hogy vagy?írj valamit.szia
igen megvan már a kicsi lányom március 5-én születtünk 14:10perckor 3213grammal és 52cm el könnyű szülésem volt!
az votl a legrosszabb benne mikor elfolyt a magzatvizem bevásárlóközpont közepén éreztem hogy valami folyik belöllem szoltunk a biztonságiőrnek, telefonáltunk a mentőknek semmi cucc nem volt nálam csak a kiskönyv meg benne a fontosabb papírok! egyedül mentem be a korházba mert párom hazament cuccomért! örökké valóságnak tünt az út meg amég párom beért hozzám 13hetesek vagyunk most nagyon nyugodt baba néha azt csinálja mint a pocakomba ha unatkozik akkor hisztizik addig sír amég fel nem veszem!
nagyon szépen köszönöm!
kevés időm van gépközelben lenni!
ezért írtam most hogym ivan velünk!
szülés után akartam de eltolódott
Gratulálok a picihez! :)
Én ugyanebben a cipőben járok amiben Te!!! 17 évesen fogom megszülni a babócát :)
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!