16 éves vagyok terhes 17 évesen fogok szülni milyen pénzt fogok a baba tán kapni és kb menynit?
a legelső válaszoló vagyok, ne törődj az ilyen emberekkel én is ezt hallgattam, anyám mindenáron azt akarta hogy vetessük el...mert amikor kiderült nem volt semmink! aztán párommal elhatároztuk hogy majd mi megmutatjuk mindenkinek..és sikerült, mire a baba meglett, addigra megteremtettük a lakást, felujjítottuk berendeztük, nem egy palota de otthonos kis 2 szobis lakás! meg lehet csinálni nehezen de meglehet!és ne hidd azt hogy milliokat keres a párom mert nem, és senki nem tett alánk semmit, mindent a saját anyagi keretünkből szedtünk össze! szóval ne keseregj! anya leszel ami a világon a leggyönyörübb ajándék, és bármit elérhetsz csak akarni kell!
nagyon boldog babavárást!
szerintem ha már ottvan nemszabad elvetetni. és vannak olyan fiatal anyukák akik többreviszik mint aki idösen szül. !!!!!!!!
és igenis örüljön a babának mert egybabab mindig öröm!!!!!!!!
1 válasz volt amin nagyon felháborodtam!(ez a 8 vűlaszolo volt)
amint irta és tudja is hogy nemkér a lehurogásbol,és irta is hogy tudja hogy nagy felelőség.ha jo az apa és meletted áll akkor nemkell félned semmitől. mennyi idős sz apa?
Én is sok boldogságot kívánok Nektek! Tartsatok ki egymás mellett a pároddal, és hidd el, nem lesz gond! A környezeted lehurrogását meg próbáld meg elengedni a füled mellett! Tudom, nehéz... Abban viszont biztos vagyok, hogy jó anya leszel, úgyhogy csak bátran előre, - hosszú még az élet, lesz alkalmad még sulira, barátnőre, és mindenzt kiegyensúlyozottan, szerető férj, és gyermek mellett!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!