Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok terhes 17...

16 éves vagyok terhes 17 évesen fogok szülni milyen pénzt fogok a baba tán kapni és kb menynit?

Figyelt kérdés
sziasztok nem a pénz miatt szülöm meg! és nem azt akarom hogy de hülye k vagy mert terhes vagy akartam a babát és összejött csak arra lennék kiváncsihogy úgy hogy nem dolgozok kapok e valami pénzt ha igen mit és menynit? a normális válaszadóknak köszönöm
2008. aug. 20. 13:27
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

a legelső válaszoló vagyok, ne törődj az ilyen emberekkel én is ezt hallgattam, anyám mindenáron azt akarta hogy vetessük el...mert amikor kiderült nem volt semmink! aztán párommal elhatároztuk hogy majd mi megmutatjuk mindenkinek..és sikerült, mire a baba meglett, addigra megteremtettük a lakást, felujjítottuk berendeztük, nem egy palota de otthonos kis 2 szobis lakás! meg lehet csinálni nehezen de meglehet!és ne hidd azt hogy milliokat keres a párom mert nem, és senki nem tett alánk semmit, mindent a saját anyagi keretünkből szedtünk össze! szóval ne keseregj! anya leszel ami a világon a leggyönyörübb ajándék, és bármit elérhetsz csak akarni kell!

nagyon boldog babavárást!

2008. aug. 21. 22:20
 22/44 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! nagyon köszike a bátorítást
2008. aug. 22. 12:06
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha már ottvan nemszabad elvetetni. és vannak olyan fiatal anyukák akik többreviszik mint aki idösen szül. !!!!!!!!

és igenis örüljön a babának mert egybabab mindig öröm!!!!!!!!

1 válasz volt amin nagyon felháborodtam!(ez a 8 vűlaszolo volt)

amint irta és tudja is hogy nemkér a lehurogásbol,és irta is hogy tudja hogy nagy felelőség.ha jo az apa és meletted áll akkor nemkell félned semmitől. mennyi idős sz apa?

2008. aug. 22. 20:44
 24/44 A kérdező kommentje:
24 éves az apukája! és őis nagyon szerette volna megtartani
2008. aug. 23. 08:58
 25/44 anonim ***** válasza:
82%

Én is sok boldogságot kívánok Nektek! Tartsatok ki egymás mellett a pároddal, és hidd el, nem lesz gond! A környezeted lehurrogását meg próbáld meg elengedni a füled mellett! Tudom, nehéz... Abban viszont biztos vagyok, hogy jó anya leszel, úgyhogy csak bátran előre, - hosszú még az élet, lesz alkalmad még sulira, barátnőre, és mindenzt kiegyensúlyozottan, szerető férj, és gyermek mellett!

Sok boldogságot!

2008. aug. 24. 14:51
 26/44 A kérdező kommentje:
nagyon széepn köszönöm!! remélem hogy jó anyuka leszek és mindent megtudok adni a kcisimnek! aki úgy néz ki hogy egy kcisi lány lesz
2008. aug. 27. 20:28
 27/44 anonim ***** válasza:
27%
jézusom neked az iskolában lenne a helyed nem pedig a szülőszobán cchhhh...vicces vagy b*meg a mi pénzünkből élsz :D:D:D:D:DD::D azt sem tudod mi az a munka ... de majd ha ott leszel hogy a gyermeked felnő és nem lessz pénzed mehetsz a gyárba 3 müszakba ..Sok szerencsét:D
2008. dec. 2. 17:26
 28/44 anonim ***** válasza:
szia! mi újság a babával?
2009. jan. 9. 13:33
 29/44 A kérdező kommentje:
Szia szépen fejlődik 31hetes akkora vagyok mint egy hórdó! úgynézki kislány lesz egyszer mutatta meg magát
2009. jan. 12. 15:04
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
és a szüleid mit szóltak :) örülök neki hogy boldog vagy :) üdv Anett
2009. jan. 13. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!