16 éves vagyok terhes 17 évesen fogok szülni milyen pénzt fogok a baba tán kapni és kb menynit?
Miért kell lehurrogni? Nekem úgy tűnik, hogy tudja, hogy nem lesz fáklyásmenet. Nehéz lesz, ez biztos. Ezért is írtam feljebb, hogy ha tudok, segítek. Mert nekem szimpatikus, hogy nem eldobni akarja a gyerekét, hanem vállalja a nehézségekkel együtt. A fiúval nem biztos, hogy életre szóló kapcsolat lesz, de ezzel szerintem szintén tisztában vannak.
Segítségre van szüksége, nem támadásra. Attól nem lesz könnyebb, ha újra és újra letámadják vele, hogy még nem kellett volna.
Fenntartom, hogy segítek, amiben tudok.
Na, így azért már bíztatóbb :) Remélem a párod ennyi idősen komolyan fogja venni a dolgot. Én se túl idősen lettem anya (20 évesen szültem), szóval a párod még idősebb is nálam. Csak mondjuk azért én dolgoztam előtte. No sebaj. Nagyon sok kitartást kívánok nektek. Szükség is lesz rá. Amúgy saját érdekedben tanácsolok neked valamit, amit én megtapasztaltam. Nos, és úgy szültem, hogy akkor már nem voltam együtt az apukával. Nem tudtam volna hová menni, ha anyukám nem segít, legalább annyiban, hogy lakhatunk nála (de jövőre már költözünk végre külön). De sokan megszólnak azért, mert néha anyukám vigyáz a babámra, mondjuk ha én egy hónapban egyszer el akarok menni este. Pedig nem egy újszülöttet hagyok otthon a nagyival, hanem már 10 hónapos a babám. Szóval én azt javaslom neked, hogy ha anyukád segít valamiben, akkor azt rosszmájú embereknek ne híreszteld, illetve mindenképpen tartsd be a mértéket abban, hogy mennyi segítséget fogadsz el, mert nagyon meg tudják keseríteni az ember életét azok, akik állandóan ezt figyelgetik és pletykálnak a hátad mögött. Amúgy én írtam neked, hogy nem igazán helyeslem a dolgot, mármint még az első oldalon. Ezt fenntartom, de ha már így alakult (ahogy olvasom, nem is felelőtlenségből), akkor nagyon szép, hogy így kitartasz, de azért a neheze még csak most jön. De sok sikert és kitartást kívánok neked.
Ahogy látom, nagyon elmentünk a kérdéstől, de asszem arra már írtunk elég választ :)
Én voltam, aki a segítséget ajánlotta.
Ne dühöngj, nem tesz jót a babának. Sajnos még sok ilyet fogsz kapni akár itt, akár máshol. De ne törődj vele! Vigyázz magadra és a babára és mutasd meg mindenkinek, hogy igenis meg tudod csinálni! Én egyedül nevelem a fiamat, a terhesség elejétől egyedül vagyok. Én is megkaptam, hogy minek tartottam meg, pedig én 30 elmúltam. Kitartás és szólj, ha kell segítség!
Még mindig áll a a kérdés: merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!