Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok terhes 17...

16 éves vagyok terhes 17 évesen fogok szülni milyen pénzt fogok a baba tán kapni és kb menynit?

Figyelt kérdés
sziasztok nem a pénz miatt szülöm meg! és nem azt akarom hogy de hülye k vagy mert terhes vagy akartam a babát és összejött csak arra lennék kiváncsihogy úgy hogy nem dolgozok kapok e valami pénzt ha igen mit és menynit? a normális válaszadóknak köszönöm
2008. aug. 20. 13:27
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy igényelhető a temetési segély,úgy lehet igényelni a szülés után is egyszeri rendkívüli segélyt az önkorm.-tól.Én 10 ezret kaptam.Ezt is megkérdezheted a lakóhelyeden.
2008. aug. 20. 15:51
 12/44 anonim ***** válasza:
81%
Most engem azért kellett lepontozni, mert figyelmeztettem a hölgyet, hogy ez nem lesz könnyű menet? Szerintem tök kulturáltan válaszoltam, és nem írtam semmi bántót.
2008. aug. 20. 16:25
 13/44 A kérdező kommentje:
én senkit nem pontoztam tudo mhogy nem lesz könnyű de végigcsinálom!
2008. aug. 20. 21:37
 14/44 anonim ***** válasza:
37%
Hát kicsim nem akarlak elkeseríteni de tényleg nem lessz könnyű menet,miből akarod felnevelni?Van fogalmad róla hogy mibe keveredtél,mit gondólsz mennyit fogsz kapni százezreket?Az a pár ezer forint szerinted mire elég,attol hogy gyerek vagy és gyereked lessz még nem fogod a boltba ingyen megkapni a kenyeretHa nem lessz tejed miből veszed meg meg a tápszert majd mész kuncsorogni.Előbb dolgozni kéne nem gyereket szűlni,kaparjál te is mint más ember,aztán akarjál jutatásokat.Az én férjem külfőldön dolgozik hogy megéljünk,az itthoni pénz semmi nem elég.Tudom hogy nem esik jól amit írok de nyisd ki a szemed,azt a gyereket nem fogod tudni abból nevelni amit kapsz .Meghát a kisfiu sem biztos hogy kitartó lessz,majd az első átvirrasztott éjjszaka után lehet hogy rájön hogy nem is olyan jó buli ez.
2008. aug. 21. 17:58
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell lehurrogni? Nekem úgy tűnik, hogy tudja, hogy nem lesz fáklyásmenet. Nehéz lesz, ez biztos. Ezért is írtam feljebb, hogy ha tudok, segítek. Mert nekem szimpatikus, hogy nem eldobni akarja a gyerekét, hanem vállalja a nehézségekkel együtt. A fiúval nem biztos, hogy életre szóló kapcsolat lesz, de ezzel szerintem szintén tisztában vannak.

Segítségre van szüksége, nem támadásra. Attól nem lesz könnyebb, ha újra és újra letámadják vele, hogy még nem kellett volna.

Fenntartom, hogy segítek, amiben tudok.

2008. aug. 21. 19:27
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Merre laksz?
2008. aug. 21. 19:28
 17/44 A kérdező kommentje:
Szia tudom mit válaltam!! nem vagyok hülye kurva azért mert nem vetetem el haenm felakarom nevelni!!!!! és nem terveztük mert gyógyszert szedek szoval nem kérem az iylen kommentárokat! kicsit durva az hogy még én agyok a hibás mert nem veetem el! és tudom mit válaltam válalok! vadidegen ember aki enm is ismer ne próbáljon megitélni mert nem jól próbálkozik!!!! köszönöm azoknak akik kiállnak meletem és nem letámadnak hogy milyen hüyle kurva vagyok meg hogy ígyelbaszom az életem meg úgy! és nem könyöradományból fogom felnevelni a gyereket!!! és a párom 24 éves szoval nem kisfiú
2008. aug. 21. 19:40
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Na, így azért már bíztatóbb :) Remélem a párod ennyi idősen komolyan fogja venni a dolgot. Én se túl idősen lettem anya (20 évesen szültem), szóval a párod még idősebb is nálam. Csak mondjuk azért én dolgoztam előtte. No sebaj. Nagyon sok kitartást kívánok nektek. Szükség is lesz rá. Amúgy saját érdekedben tanácsolok neked valamit, amit én megtapasztaltam. Nos, és úgy szültem, hogy akkor már nem voltam együtt az apukával. Nem tudtam volna hová menni, ha anyukám nem segít, legalább annyiban, hogy lakhatunk nála (de jövőre már költözünk végre külön). De sokan megszólnak azért, mert néha anyukám vigyáz a babámra, mondjuk ha én egy hónapban egyszer el akarok menni este. Pedig nem egy újszülöttet hagyok otthon a nagyival, hanem már 10 hónapos a babám. Szóval én azt javaslom neked, hogy ha anyukád segít valamiben, akkor azt rosszmájú embereknek ne híreszteld, illetve mindenképpen tartsd be a mértéket abban, hogy mennyi segítséget fogadsz el, mert nagyon meg tudják keseríteni az ember életét azok, akik állandóan ezt figyelgetik és pletykálnak a hátad mögött. Amúgy én írtam neked, hogy nem igazán helyeslem a dolgot, mármint még az első oldalon. Ezt fenntartom, de ha már így alakult (ahogy olvasom, nem is felelőtlenségből), akkor nagyon szép, hogy így kitartasz, de azért a neheze még csak most jön. De sok sikert és kitartást kívánok neked.

Ahogy látom, nagyon elmentünk a kérdéstől, de asszem arra már írtunk elég választ :)

2008. aug. 21. 19:55
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam, aki a segítséget ajánlotta.

Ne dühöngj, nem tesz jót a babának. Sajnos még sok ilyet fogsz kapni akár itt, akár máshol. De ne törődj vele! Vigyázz magadra és a babára és mutasd meg mindenkinek, hogy igenis meg tudod csinálni! Én egyedül nevelem a fiamat, a terhesség elejétől egyedül vagyok. Én is megkaptam, hogy minek tartottam meg, pedig én 30 elmúltam. Kitartás és szólj, ha kell segítség!

Még mindig áll a a kérdés: merre laksz?

2008. aug. 21. 19:57
 20/44 A kérdező kommentje:
Budapesten lako! köszönöm szépen a jó indulatú leveleket! igyekszem nyugodt maradni de msot kaptam meg párom öcsétől hogy felelőtlen vagyok
2008. aug. 21. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!