Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
Bocs, hogy ez írom, de akkor valamit szarul csinálsz, ha kandallóval alig 22-23 fokra tudsz fűteni, azt is fél óránként pakolni kell.
Egy jó kandallóval, jó fával akár 26-28 fokra is fel lehet fűteni, és nem ég le fél óra alatt teljesen!
Mikor dobsz utoljára a tűzre?
Nem mindenki lakik panelban, ezen kár gúnyolódnod! Apósomék is vegyes tüzelésű kazánnal fűtenek, este befűt, jól fel is szalad a hőmérséklet, 10 óra felé, mielőtt lefekszik aludni, dob rá még fát. Reggelre kb. 18-19 fokig megy le a hőmérséklet.
Ráadásul, elalszanak egy szál pizsiben, kitakaróznak, persze, hogy megfáznak, megbetegednek a 13 fokban! Vagy öltöztesd őket jobban, vagy találj ki valami, hogy fűtsd a házat rendesen!
komolyan, végignézek a kis testén, ahogy alszik a kis ágyában, nyakig takaróban, es el sem tudom hinni hogy van olyan szivtelen ember, aki ilyen aprosagot, mint egy 18-20 fokos szoba, nem akar (tehàt nem arrol van szo hogy nem tud) megadni a kis paranyi eletkének. én nem vagyok egy olyan tipus aki mindent eldob a gyerekért, meg feladja önmagat meg maganak semmit se, de azert ez a minimum, hogy ha már életet adtam neki, nem hagyom szükölködni, mit csináltál mikor szoptatnod kellett őket, aludtál a másik szobába mig ők sirdogaltak???
igen, kis vedtelenek, vekonyak, serulekenyek - lehetnek betegek a folyamatos megfazastol, az arcureguk megtelik, a horgoik tonkre mennek aztan evekig nyöghetik a szovodmenyeket.
elszorul a szivem és orulok hogy en nem vagyok ilyen. es igen, szar anya vagy.
Elképzelem a kérdező oldaláról a dolgot:
"Lássuk csak, azért betegek-e, mert nagyon hideg van éjjel. Aha, azért. Phúú, megkönnyebbültem, most már tudom az okát." - és elégedetten hátradől.
Kérdező, amikor feltetted a kérdést, mi volt a terved akkor, ha
nemleges, illetve
igenleges
választ kapsz?
Ha kiderül, hogy emiatt betegesek, akkor mi volt a terv? Konstatálod, aztán vállat vonsz, mert "oszt' kit érdekel, akkó' azé' betegek, leszarom"?
Az állandó betegségnek sok oka lehet.
-Nem megfelelő táplálkozás, vitaminhiány, legyengült szervezet.
-Nem megfelelő körülmények: túl hideg vagy túl meleg vagy penészes, nyirkos környezet.
-Ha sok beteg vesz körül benneteket (beteg nagyszülők, rokonok, barátok), de valljuk be őszintén, megfelelő előrelátással sok betegség megelőzhető.
Válasz a kérdésre: Igen, lehet, hogy attól betegek a gyerekek, mert nem megfelelő a fűtés éjszaka.
Ja, és vidéken, családi házban fával fűtünk. (éjjel/hajnalban is teszünk rá, ha odakinn nagy a mínusz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!