Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
Figyelt kérdés
3 gyerekem folyton beteg és én is. Napközbe 22 fok körül van de éjjel lehül a ház 13 fok körülire. Lehet ez az oka?2015. jan. 12. 14:44
11/174 anonim válasza:
Nem is a hőnérséklettől, hanem a 10 fokos ingadozástól. Beöltözteted melegen este a 22 fokba, jól leizzad aztán hajnalban fekszik a vizes ruhában 13 fokban. Ez bizony nem jót tesz az egészségnek.
Nyáron is mondják,h nem jó az egészségnek a légkondicionált helyiségből kimenni a 15 fokkal melegebbe. Sehogy se tesz jót a nagy különbség.
Miért nem fűtötök este?!
12/174 anonim válasza:
Éjszakára nem tudtok egy 17-18 fokot tartani?
13/174 A kérdező kommentje:
Nem öltöztetem őket agyon.
Azért nem, mert én nem ébredek magamtól éjjel fűtteni.
2015. jan. 12. 15:17
14/174 anonim válasza:
Akkor állítsd be az ébresztőt
15/174 A kérdező kommentje:
Félóránként keljek? Na azt már nem!
2015. jan. 12. 15:20
16/174 anonim válasza:
Inkább legyenek betegek a gyerekek non-stop? Szép.
17/174 A kérdező kommentje:
Én meg félévig ne aludjak? Szép...
2015. jan. 12. 15:22
18/174 anonim válasza:
Hát, a gyerekvállalás bizony áldozatokkal jár. Annak a 3 gyereknek az egészsége rád van bízva, miattad betegek.
19/174 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. jan. 12. 15:25
20/174 anonim válasza:
Mivel fűtesz? Nem kell fél óránként kelni, de nálunk a nagyszülők pl. fával fűtenek, este befűt a nagypapa, meg éjjel tesz rá egyszer, hajnalban, amikor felébred, akkor még egyszer és messze nincs hideg náluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!