Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
Nálunk 16-17 fok van reggelre, ezért éjjel, amikro leteszem aludni, kiszellőztetek, hogy ne 22 fokban kelljen beöltöztetni (még csak 11 hós, hálózsákban alszik+vastagabb takaró+rugi). Amúgy egy hónapos kora óta 10 órát alszik éjjel a hűvös miatt és ez tuti, mert melegben nem alszik jól, felébred.
Két hétig voltunk nyaralóban szilveszter környékén, reggelre ott is 13 fok volt, a kandalló miatt és ott éjjel kapott plusz takarót. Nem fázott (ahogy én sem, normális takaróval.)
Soha életében nem volt még beteg, pedig újszülött korában sem volt melegebb a hőmérséklet 18-19 foknál.
Szüleim házában szintén 14 fok van reggelre és sosem fáztam gyerekkoromban, azt szoktam meg.
Vagy attól betegek, vagy nem, de inkább az egyik hazahozza közösségből, a többi meg elkapja a valószínűbb.
Honnan veszed, hogy "panellakók" válaszoltak?
Mi sem panelban élünk, pont emiatt nem értem, miért kéne 30 percenként kelni a tűz miatt?
Igen, lehetnek ettől betegek a gyerekek.
nekunk egy gyermekunk van. a férjemmel úgy terveztük decemberben elkezdünk dolgozni a kisteson. de nem lehet, mert vizesedik az egyik szoba ezert megbeszeltuk hogy majd akkor vallalunk még egy gyereket ha a labazati szigetelest megcsinaltuk.
ez ilyen egyszeru. ha 3 gyereket vallaltatok egy szigezeles nelkuli hazba akkor kutya kotelesseged volna gondoskodni roluk (meg a ferjednek).
mellesleg szerintem momentan barmelyik panellakas tobbet er mint a te felkesz hazad szoval nem muszaj lenezned a panelben eloket. ok legalabb tudjak h addig nyujtozkodjanak amig a takarojuk er.
Mivel futesz? Nalunk kazan van, ferjem este jol megrakja szennel, es ejszaka egyszer kell kimenni megrakni faval. Igy ejszaka is meleg van es reggelre is.
Mellesleg megjegyzem, elszomorito a hozzaallasod...inkabb fazzanak a gyerekek, de te ugyan nem kelsz fel.
Sajnalom oket, hogy ilyen anyjuk van.
Egy NEM panellako.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!