Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti "csak úgy" is rábízzátok a...

Ti "csak úgy" is rábízzátok a nagyszülőkre a gyerekeket, vagy csak ha valami dolgotok van?

Figyelt kérdés

Anyósom cirkuszba megy a lányunkkal. Munkatársam kérdezte, hogy miért, mi dolgunk van. Mondtam hogy semmi, csak anyósom felajánlott a lányunk meg persze boldogan megy.

A munkatársam szerint egy tök furcsa, mert akkor miért nem megyünk mi is a férjemmel.

Ti mit gondoltok? Ti is csak akkor "passzoljátok le" a gyereket, ha dolgotok van?

2015. jan. 10. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rábízzuk. Jó helyen van. A nagyszülők is örülnek, ha együtt lehetnek az unokájukkal. Néha több napot is tölt náluk, mi meg kihasználjuk a lehetőséget.
2015. jan. 10. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
sajna nincs kire CSAK ugy rábizni mert anyukám dolgozik.szabad napjain meg pihen .
2015. jan. 11. 07:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Rábízni rábíznám ha tehetném ebben semmi kivetnivaló nincs.

Igaz nekem miután anyukám még bőven aktívkorú és rengeteget dolgozik, apukám külföldön él anyósom pedig nagyon vidéken tőlünk közel 300km-re így ez a lehetőség nem adott, még szüksége esetén se. De ha ez nem így lenne és jönne bármelyik nagyszülő hogy most ő elviszi az unokát hát vigye.

Amikor mi gyerekek voltunk a tesómmal akkor minden második hétvége nagymamás hétvége volt. Akkor én az én apai nagymamámnál bátyám pedig az ő apai nagymamájánál volt péntek estétől vasárnap estig. Függetlenül attól hogy volt-e anyuéknak dolga vagy sem. Ennyi kettesben töltött idő nekik is járt.

Felnőtt családos fejjel pedig még jobban így érzem, hisz igen csak nem tesz jót nekünk az hogy soha egy percet nem tudunk a gyerek nélkül tölteni.

Az hogy a munkatársad szerint ez furcsa az vagy azért van mert nincs gyereke, vagy ha van hasonló módon van mint pl én és szimplán irigy.

2015. jan. 11. 10:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyik nagymama dolgozik, a másik messze van. Ritkán tudjuk rájuk hagyni a kislányt, indokolt esetben.
2015. jan. 11. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!