Egy másik kérdés ihletett, de régóta motoszkál a fejemben. Mennyire kellemetlen vagy éppen nem, ha a gyerek sikereiről teszek ki képet?
Szerintem ez nem idegesítő még a 200imserősnek sem, mivel ezek nem mindennapos események. Egy évben van kb 3-4ilyen képed? Ennél sokkal több idegesítő dolog van fent a FB-n. szerintem. Nekem az nem tetszik sokszor mikor valaki magáról - felnőttként posztol naponta xképet mindenféle feliratokkal- nem tudom mi szükség arra, hogy valaki annyira frankózza magát. Jópár ilyen embernél beállítottam már, hogy ne is lássam a dolgait. MÉg hogy vki a gyerekét posztolja ezerrel, azt még jobban megértem-de nem szoktam a gyerekekről sem a többszáz képet megnézni.
Nekem is van 3gyerekem, néha egy-egy képet felteszek róluk, de nem sokat. Középsőben a nagyfiamék oviját bővítették, és 5kisgyerek mondott verset a megnyitón- az enyém is. A megyei újságban is volt róluk kép, és az egyik anyuka felrakta- megjelölve minket is- így végülis megjelent nálunk is. Ugyanez volt a mesemondó versenyen is. Én nem raktam ki róla képet, de látta mindenki egy másik anyuka oldaláról. De sok gratuláció jött mindkétszer, és örült neki a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!