Egyetértetek az alábbiakkal?
A férfiasnak számító felsőfokú oktatási intézményekben oktatók nagy részének azt mondja, hogy nem fiatal férfiakat kapnak, hanem nyálas szájú kisfiúkat.
Ennek okát abban látják, hogy anyuka egyedül neveli a gyereket, utána az óvodában az óvónéni következik, aztán az iskolában a tanító, majd tanár néni. Tehát úgy nő fel a fiú gyermek, hogy nincs előtte férfi példa. Férfiasnak elsősorban a honvédelmi, rendvédelmi oktatási intézményeket tartják. Szerintem ez teljesen fedi a valóságot. Szerintetek?
Kérdező, te egy ellenérvet sem tudtál írni, vagy bármilyen véleményt.
Szóval a te kérdésed nem is kérdés, nem is vagy kíváncsi a válaszokra. Inkább egy állítást írtál, amivel szerinted csak egyet érteni szabad :)
Én olyan munkahelyen dolgozom, ahol férfiasnak számító felsőfokú intézményeken végzett embereket vesznek fel. Elsősorban férfiakat, de azért vagyunk néhányan nők is.
Én is csak 2,5 éve végeztem, de a saját nagyon férfias kollégáimból kiindulva nem tartom valószínűnek, hogy nyálas szájú kisfiúk voltak 3 évvel ezelőtt.
Biztos van aki az, de nem tapasztalom, hogy ők lennének többen.
A rendőrtisztin jövő pénteken lesz a nyílt nap, ha érdekel a kérdés, menj nézd meg, hogy mennyire kisfiúk az érdeklődök.
"önbizalomhiányos, pipogya, gyenge lelkű"
Egyenjogúság van kedvesem, ezért ilyenek!
Ha férfijog lenne, mint régen, akkor férfias férfiak lennének, mert erre nevelnék őket!
Mondjuk akkor nem lenne egyenjogúság, az igaz.
Valamit valamiért.
Hagyjuk! Gondoltam, hogy itt minden nő okosabb lesz az egyetemi tanároknál!
Már hallottam olyan elképzelést, hogy hozzátok küldik őket továbbképzésre:-)
Engem apukám nevelt egyedül, tehát akkor nekem egy férfias, kemény nőnek kellene lennem az állításod alapján. Nem vagyok ilyen.
Ismerek apuka nélkül felnőtt sírós-pityogós és férfias férfiakat is.
Szerintem ez nem csak ettől függ, de persze lehet, hogy ez is közrejátszik.
Az általánosításoknak általában van alapja, de ettől még nem igaz 100%-osan a társadalomra.
Egyébként van egy stílusod kérdező. Szerintem az egyik kommentelő "mitől férfias egy férfi" kérdésében semmi provokatív nem volt, egyszerűen csak ezek szubjektív dolgok.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!