Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyetértetek az alábbiakkal?

Egyetértetek az alábbiakkal?

Figyelt kérdés

A férfiasnak számító felsőfokú oktatási intézményekben oktatók nagy részének azt mondja, hogy nem fiatal férfiakat kapnak, hanem nyálas szájú kisfiúkat.

Ennek okát abban látják, hogy anyuka egyedül neveli a gyereket, utána az óvodában az óvónéni következik, aztán az iskolában a tanító, majd tanár néni. Tehát úgy nő fel a fiú gyermek, hogy nincs előtte férfi példa. Férfiasnak elsősorban a honvédelmi, rendvédelmi oktatási intézményeket tartják. Szerintem ez teljesen fedi a valóságot. Szerintetek?

2015. jan. 8. 11:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
59%
Először tisztázzuk, hogy mitől férfi a férfi.
2015. jan. 8. 12:19
 12/33 A kérdező kommentje:
11-es, akkor mindjárt válaszolhatsz is PROVOKATÍV kérdésedre!
2015. jan. 8. 12:21
 13/33 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, te egy ellenérvet sem tudtál írni, vagy bármilyen véleményt.

Szóval a te kérdésed nem is kérdés, nem is vagy kíváncsi a válaszokra. Inkább egy állítást írtál, amivel szerinted csak egyet érteni szabad :)

2015. jan. 8. 12:23
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem rossz a kiindulási alap. Az oktatóknak nem férfiakat kell kapniuk, hanem diákokat.
2015. jan. 8. 12:24
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan munkahelyen dolgozom, ahol férfiasnak számító felsőfokú intézményeken végzett embereket vesznek fel. Elsősorban férfiakat, de azért vagyunk néhányan nők is.

Én is csak 2,5 éve végeztem, de a saját nagyon férfias kollégáimból kiindulva nem tartom valószínűnek, hogy nyálas szájú kisfiúk voltak 3 évvel ezelőtt.

Biztos van aki az, de nem tapasztalom, hogy ők lennének többen.

A rendőrtisztin jövő pénteken lesz a nyílt nap, ha érdekel a kérdés, menj nézd meg, hogy mennyire kisfiúk az érdeklődök.

2015. jan. 8. 12:27
 16/33 anonim ***** válasza:

"önbizalomhiányos, pipogya, gyenge lelkű"

Egyenjogúság van kedvesem, ezért ilyenek!

Ha férfijog lenne, mint régen, akkor férfias férfiak lennének, mert erre nevelnék őket!

Mondjuk akkor nem lenne egyenjogúság, az igaz.

Valamit valamiért.

2015. jan. 8. 12:28
 17/33 A kérdező kommentje:

Hagyjuk! Gondoltam, hogy itt minden nő okosabb lesz az egyetemi tanároknál!

Már hallottam olyan elképzelést, hogy hozzátok küldik őket továbbképzésre:-)

2015. jan. 8. 12:28
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, hogy a mai fiatal "férfiak", nem férfiak, hanem nyálas kisfiúk. De nem azért, mert óvónéni, tanárnéni meg anyuka volt az életükben...lehetett ott, tanár is, meg apuka is...a baj az, hogy általánosságban véve igazi Férfiak sincsenek. Így hogyan lehetne a fiúkból férfi?? Sehogy! Nem attól lesz valaki Férfi, mert katonai vagy rendvédelmi iskolában tanult, nevelkedett!! Nagy tévedés!!
2015. jan. 8. 12:36
 19/33 anonim ***** válasza:

Engem apukám nevelt egyedül, tehát akkor nekem egy férfias, kemény nőnek kellene lennem az állításod alapján. Nem vagyok ilyen.

Ismerek apuka nélkül felnőtt sírós-pityogós és férfias férfiakat is.

Szerintem ez nem csak ettől függ, de persze lehet, hogy ez is közrejátszik.

Az általánosításoknak általában van alapja, de ettől még nem igaz 100%-osan a társadalomra.

Egyébként van egy stílusod kérdező. Szerintem az egyik kommentelő "mitől férfias egy férfi" kérdésében semmi provokatív nem volt, egyszerűen csak ezek szubjektív dolgok.

27N

2015. jan. 8. 12:41
 20/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, legalább most már tudom, hogy te szavaztál le. Ergo ezek szerint ezt a kérdést csak, azért hoztad létre, mert valóban nem a válaszok érdekeltek téged, hanem az, hogy kiélhesd a frusztrációdat és mind azokat, akik nem értenek egyet az állításoddal azokat leszavazhasd. De kérdem én, akkor eleve miért nem úgy tetted fel a kérdésedet, hogy csak is kizárólag veled egyet értő válaszokat kaphass? Szánalmas vagy!
2015. jan. 8. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!