Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti egyetértetek azzal,...

Csajok ti egyetértetek azzal, hogy egy nőnek csak annyi a szerepe az életben, hogy gyereket szül és vezeti a háztartást?

Figyelt kérdés
megelégednétek ti ilyen élettel,ha megengedhetnétek magatoknak,hogy otthon maradjatok munka helyett?
2012. máj. 21. 20:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%

Semmiképp sem. Nekem ez nem lenne élet..

Már attól is rosszul vagyok, ha sokáig itthon vagyok.

2012. máj. 21. 20:17
 2/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem!!!

Én lassan 5 éve vagyok itthon,munkát keresek ezerrel!

Csak nem könnyű találni!

Már besavanyodtam itthon!:(((((

3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert unalmas lenne és előbb utóbb úgyis átcsapna abba,hogy én lennék a házicsicska.De ha már ketten maradnánk otthon és minden nyáron Dubaiba mennénk nyaralni,az már egészen más lenne:)
 4/27 anonim ***** válasza:
96%
Úgy hogy csak a gyereknevelés meg a háztartás vezetése lenne, én sem nagyon bírnám. De ha tegyük fel tényleg olyan jól keresne a párom, mondjuk milliókat, akkor én sem szenvednék még 2-300000-ért sem valami munkahelyen, hanem mondjuk olyan munkát, hivatást keresnék, amit élvezek, és nem a karrier, a pénzkeresés lenne az első helyen. De hát ez szép kis álom... :D :D
2012. máj. 21. 20:22
 5/27 anonim ***** válasza:
73%

Azzal egyetértek, hogy sokkal optimálisabb lenne, ha egy nőnek nem lenne MUSZÁJ 8 órában dolgoznia, hanem megengedhetné magának, hogy otthon maradjon, ha akar.

Én amúgy szívesen itthon maradnék. De nem csak a háztartást vezetném, hanem akkor mellette magánórákat adnék, így mégis van egy kis bevételem, és nem savanyodom be. 5-6 diákkal teljesen jó lenne. De sajna ez nem opció, mert ebből nem lenne elég pénzünk.

Igazából főleg ez a kényszer zavar, hogy manapság nem keres egy ember annyit, hogy el tudja tartani a családját. Évszázadokig, talán évezredekig elég volt egy kereső, most miért nem elég?

2012. máj. 21. 20:25
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem elégednék meg vele. Nekem a munkám a hivatásom. Pont ma mondtam anyunak, hogy annyira szeretem csinálni, hogyha nyernénk a lottón, akkor is levizsgáznék csak, hogy maradhassak a munkahelyemen (a sikeres vizsga az alapfeltétele annak, hogy maradhassak).
2012. máj. 21. 20:25
 7/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem szeretem a végleteket. Sem azt, hogy a nő üljön otthon, sem azt hogy legyen tökéletes anya, takarítónő, munkatárs, szakács, szexistennő stb. Az egyensúlyt kell megtalálni.

Nekem az lenne a tökéletes, ha találnék 4-6 órás munkát.

2012. máj. 21. 20:26
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

Ha a párom annyira sokat keresne, hogy nekem nem lenne indokolt dolgoznom, akkor valami jótékony tevékenységet végeznék. Pl. önkéntesként dolgoznék egy állatmenhelyen.

De kettőnk közül a párom tudna ellenni itthon a leginkább, ő eljátszana a gépen. :D

2012. máj. 21. 20:31
 9/27 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez nem nemfüggő.

Vannak emberek akik alkotni akarna, el akarnak érni valamit.

Vannak emberek akiknek nyugalom és csend kell.

Én ha tehetném soha nem dolgoznék.

21/F

2012. máj. 21. 20:33
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek vele egyet.

Anno munkanélküli voltam 1 évet, majd meghaltam közben, a háztartás pikk-pakk meg van, még a nagyobb dolgok is.

Tuti mennék dolgozni, de szívesen alkotnék is, ha lenne a vágy mellé tehetségem is. (írás, fényképezés)

2012. máj. 21. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!