Csajok ti egyetértetek azzal, hogy egy nőnek csak annyi a szerepe az életben, hogy gyereket szül és vezeti a háztartást?
Semmiképp sem. Nekem ez nem lenne élet..
Már attól is rosszul vagyok, ha sokáig itthon vagyok.
Nem!!!
Én lassan 5 éve vagyok itthon,munkát keresek ezerrel!
Csak nem könnyű találni!
Már besavanyodtam itthon!:(((((
Azzal egyetértek, hogy sokkal optimálisabb lenne, ha egy nőnek nem lenne MUSZÁJ 8 órában dolgoznia, hanem megengedhetné magának, hogy otthon maradjon, ha akar.
Én amúgy szívesen itthon maradnék. De nem csak a háztartást vezetném, hanem akkor mellette magánórákat adnék, így mégis van egy kis bevételem, és nem savanyodom be. 5-6 diákkal teljesen jó lenne. De sajna ez nem opció, mert ebből nem lenne elég pénzünk.
Igazából főleg ez a kényszer zavar, hogy manapság nem keres egy ember annyit, hogy el tudja tartani a családját. Évszázadokig, talán évezredekig elég volt egy kereső, most miért nem elég?
Nem szeretem a végleteket. Sem azt, hogy a nő üljön otthon, sem azt hogy legyen tökéletes anya, takarítónő, munkatárs, szakács, szexistennő stb. Az egyensúlyt kell megtalálni.
Nekem az lenne a tökéletes, ha találnék 4-6 órás munkát.
Ha a párom annyira sokat keresne, hogy nekem nem lenne indokolt dolgoznom, akkor valami jótékony tevékenységet végeznék. Pl. önkéntesként dolgoznék egy állatmenhelyen.
De kettőnk közül a párom tudna ellenni itthon a leginkább, ő eljátszana a gépen. :D
Szerintem ez nem nemfüggő.
Vannak emberek akik alkotni akarna, el akarnak érni valamit.
Vannak emberek akiknek nyugalom és csend kell.
Én ha tehetném soha nem dolgoznék.
21/F
Én nem értek vele egyet.
Anno munkanélküli voltam 1 évet, majd meghaltam közben, a háztartás pikk-pakk meg van, még a nagyobb dolgok is.
Tuti mennék dolgozni, de szívesen alkotnék is, ha lenne a vágy mellé tehetségem is. (írás, fényképezés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!