Mennyi esélyem lenne egy jobb állásra az alábbi körülmények között?
Figyelt kérdés
Korábban főiskolára jártam, amit a végén nagyon elhanyagoltam, halasztottam, majd végül ott hagytam. Elhelyezkedtem egy gyárban 3 műszakban. Most gyeden vagyok itthon a kisfiammal és arra gondoltam levelezőn befejezhetném a főiskolát. Tudom, hogy újra kell felvételiznem és csak maximum költségtérítéses képzésre jutnék be. Ha elvégezném, GYED-ről visszatérve, egy kisgyerekkel 0 gyakorlattal lenne esélyem elhelyezkedni. Vagy ilyen körülményekkel szóba sem állnának velem a munkáltatók és csak pénzkidobás lenne a főiskola?2015. jan. 5. 20:49
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire keresett szakma.
2/5 A kérdező kommentje:
nemzetközi gazdálkodás alapszak, logisztika szakirány
2015. jan. 5. 21:04
3/5 anonim válasza:
Lenne esélyed jobb állásra és jobb életre is. Szerintem ne hagyd ki a lehetősséget.
4/5 anonim válasza:
Kérdés melyik főiskola. Nemzetközi gazdálkodásosból dunát lehet rekeszteni.
5/5 anonim válasza:
Abszolút lenne egsélyed egy jobb munkahelyre, de én diploma helyett talán inkább javasolnék egy jó szakmát és egy nyelvet (ha olyan a szakma, hogy kell hozzá). Diplomája már minden félkegyelműnek van (bocsánat) de nyelveket tudni még ma is érték, és meg is fizetik. Biztos vannak olyan hiányszakmák is, ahol biztos jövőd lenne (fogtechnikus például?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!