Paraszt_Mári kérdése:

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 2. 22:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

"Ja szóval tőled jön a segély egyszerűsítve. Akkor miről beszélünk? De ha annyira szereted őket költözz közéjük"

Igen, hogyne, tőlem jön :D Csak hogy tudd, nekem közöm nincs ahhoz, hogy ki kap bármilyen pénzt, és ki nem kap. Tudod, ezt többek közt a szociális törvény szabályozza, amit egészen véletlenül nem én írtam.

2015. jan. 3. 20:59
 22/25 anonim ***** válasza:
10-es, van szemem, képzeld. :) Innen is idéztél, máskor legyél egyértelműbb.
2015. jan. 3. 23:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Na, kérdező, boldog vagy? Sikerült ma is.
2015. jan. 3. 23:21
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

jelen egy szocmunkás a másik oldalról.

Nagyon sokszor igenis mi döntjük el, kinek megy a 'segély'. Nem csak a szocsegély, de az önkormányzati segély, a szoc.tüzifa, stb.

Én igen is lesz.rom, hogy cigány, ha ott a hűtő tetején a csík cigi, tőlem aztán egy forintot nem kap, aztán jöhet verni az asztalt. Volt már, hogy nem kapott fát, és jött a szöveg, hogy "mi tehetünk arról, hogy neki ki kell rabolnia az időseket". Még véletlen sem azt fordult meg a fejében, hogy lemenjen az erdőre és gyűjtsön (nálunk önk.i tulajdon az erdő, ilyen időben nem büntetnek érte) , urambocsá, vegyen.

Na, kéremszépen erről van szó.

Mikor jön 3 gyerekkel meg nagy hassal, hogy van-e karácsonyi csomag, mer' nincsmitenniapulyának... akkor mire jön a következő??

A szociális tv. megy úgy egy kalap fos, ahogy van. Csók.

2015. jan. 3. 23:32
 25/25 anonim ***** válasza:
2015. jan. 5. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!