Paraszt_Mári kérdése:

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 2. 22:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Te láttad már testközelből hogy élnek? Éltél már nagyobb cigány közösség közelében? Láttad már mit művelnek a segélyosztás napján? Volt már hogy megkergették a gyereked az utcán az ő gyerekeik, mert el akarták venni a pénzét? Senki nem kívánja a csecsemő halálát. Csak azt hogy ne legyen lehetősége megszületni. Én simán elkötnék minden cigányt a 2. gyerek után, és nem adnék semmiféle támogatást két gyereknél több után. Az vállaljon többet aki el tudja tartani, ne a putriba szüljön, előre determinálva a gyerek sorsát is.Persze ezt egyik kormány sem fogja meglépni, mert kellenek a szavazók. Aki meg normálisan élne, az dögöljön meg. Kívánom a sok cigánybarátnak, hogy az összes miskolci kitelepített költözzön a szomszédjába.
2015. jan. 3. 12:33
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen, láttam, mivel szociális munkás vagyok. Dolgoztam is cigányokkal. Van még kérdés?
2015. jan. 3. 12:40
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Ja szóval tőled jön a segély egyszerűsítve. Akkor miről beszélünk? De ha annyira szereted őket költözz közéjük
2015. jan. 3. 12:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hat énis cigányok között lakok és tudnék mesélni!!!sokan el sem hiszik ha meghallják(mint pl.a rendőrök sem)
2015. jan. 3. 13:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Jah és nagyon is tehetnek tóla hogy elítelik őket(tisztelet a kivételnek)nekem a szomszédom úgy tett hogy "Amíg a magyaroknal vsn nelünk is...ha van a magyarnak két gyufaszála egy a miénk"nah??belőlünk élnrk!!és tényleg kriminális ami segélykor meg családikor megy....fát nezzeg nem vesznek(de fűtenek)a gyerekek pirkadattól estig az utcán.sőt!még este 10-kor is kint ordibálnak...köpködnek,káromkodnak,kővel dobálóznak...estig mesélhetnék mi megy!!!utolsó voltam
2015. jan. 3. 13:58
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A cikktől függetlenül nekem az is az volt az első gondolatom a hír hallatán, hogy 23 évesen sokadik gyerek, akkor ez se dolgozott még az életében 1 napot sem. Majd mi, adófizetők eltartjuk Őt is a testvéreivel, szüleivel, rokonaival és hasonszőrű társaival együtt.
2015. jan. 3. 15:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
És bizony náluk nagy a család...sokat tartunk el...és én mivel köztük élek tudom hogy nem azért nem dolgoznak mert nincs munka..hanem mert ahol dolgozni kell rendesen nem lébecolni oda ők nem mennek..meg majd bezzeg koran kelnek meg egész nap dolgoznak,áá dehogyis!!a hovatalban a közmunkasok is csak cigányok.vajon mért?mert ott is csak a lapátot kell támasztami...
2015. jan. 3. 16:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
ózdon nőttem fel, tudnék én is mesélni. az anyukám ahol óvónő (kis falu borsodban) ott mesélte az egyik roma anyuka egyszer felháborodva, hogy "tessék elképzelni óvónéni, olyan kevés már a segély, hogy el kellett kezdeni munkát keresni az uramnak!" ezt egy 25 éves 5 vagy 6 (már nem emlékszem) gyerekes anyuka...
2015. jan. 3. 18:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha mindenki kipróbálná milyen köztük élni MINDENKI gyűlölné őket!!!mert ski nem utálja őket az nem él köztük és nem érzi a saját bőrén hogy milyenek...itt egy kanalat nem lehet kint hagyni mert ellopják,folyton jönek kéregetni hol cukrot hol betétet hol azért mert kifogyott a gáz és hagy főzze már le..hiába a kerítés szó nélkűl bejönnek.sőt volt aki megjegyezte hogy milyen nehéz kinyitni a kaput.mondom azért van hogy ne jöjjön be senki.szilveszterkor az ablakom alá dobták a petárdat ott ahol a gyerek is alszik.tegnap éjfélig fent voltunk a gyerdkkel mert ordítottak előttünk.és direkt előttünk mert tudják h zavar.nekünk pedig kuss van mert magyarok vagyunk és itt mi vagyunk a kissebség.de nyugodtan szaporodjanak csak ha ez kell magyarországnak.aztán meg majd éljünk félelemben mert mi vagyunk a kissebség.nekünk kell majd menekülni.akkor majd lehet panaszkodni..
2015. jan. 3. 18:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy minden romát elkötni a 2. gyerek után, ha nem, akkor 2. gyerek után nincs se segély, se csp a 3.ra.

Mire szül? Arra hogy az állam úgyis eltartja a gyerekekkel... 23 évesen hol dolgozott? Max a konyhában...

Múltkor a gyerekorvosnál beszélte két kis suttyó, hogy minek venni? Azért vannak a magyarok, hogy adjanak, adnak ők, ad az állam... Gyerekként ezt tanulják...

Gyűlölöm ezt az ingyenélő népséget...

2015. jan. 3. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!