Be mernétek vállalni 35 évesen egy 3. babát, hogy a férjed 42 éves?
én elsö gyerekként szulettem, mikor édesanyám 36 volt. 30 évvel ezelott se volt -késoi-, mint ahogy most sem. csak a muveletlen, ostoba, céltalan ember akar gyereket szulni 20 évesen...
szoval, igen. 35 évesen és 42 évesen abszolut nem vagytok idosek.
Most volt 1 éves a kislányunk 24. - én - karácsonyi gyerek. A feleségem 41 évesen szülte. Én ugyan csak 39 vagyok, de megrémülök, 42? Az már olyan sok? Én teljesen fiatalnak érzem magam.
Van egy kollégám, 48 éves - első házasságából felnőtt gyerekei vannak - nemrég születtek ikrei a második asszonytól, aki maga is 40 éves.
Ohh, bárcsak annyi lennék! Ha minden sikerül, nekem 37 évesen lesz a 3. baba és még ez is belefér.
Bár tizenévesen úgy képzeltem 30 felett nem szülök, de ha tartom magam ehhez, akkor egy gyerek sem lenne, mert 30 évesen ismertem meg a férjem, aki 2 évvel idősebb!
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!