Van itt olyan, akinek nagyon pici korkülönbséggel (2 éven belül) születtek a gyerekei? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
35 vagyok, és több mint 10 évet vártunk a csodára, aki 4 hónapja megszületett. Szeretnénk még egy babát, amivel nem szeretnénk túl sokat várni, hiszen nem tudhatjuk, mennyi időt kell újra várni. Apa szerint vágjunk bele, de én félek, hogy még korai lenne.2014. dec. 26. 17:28
11/13 anonim válasza:
Nálunk 16 majd 18 hónap telt el a gyerekek között. Nem az a legnehezebb, amikor vmelyik csecsemő :). Később kezdődnek a számomra igazi nehézségek, amikor mindegyik közösségbe jár, ragad a hülyeség, dacolnak, és egymást is bolondítják oda-vissza. Én most azt mondom, hogy ha azt ép elmével kibírom, hogy a legkisebb is elballag az oviból, akkor már nagy baj nem érhet :D. Nekem egyébként mindig is ezzel a korosztállyal volt a legnehezebb megtalálni a hangot... A bébikkel meg a nagyobbakkal jobban elvoltam akkor is míg nem volt sajátom. Egyébként nem bánom, hogy így lett, de senkit nem ámítok azzal, hogy könnyű dolgom van.
12/13 anonim válasza:
14hónap a különbség. Mi is sokáig vártuk a csodát... majd spontán terhes lettem ;) szóval hajrá!
Még frissek az élmények, a kicsi most 1 éves és most már nagyon jó minden, a nagy nagyon jól viselkedett mindíg a kicsivel, segített is nagyon ügyesen. Nálunk inkább a kicsivel volt baj, hasfájástól kezdve minden féle nyűg, mióta mászik könnyebb. Nekünk az eleje kemény volt, de megérte! Imádják egymást és ez megfizethetetlen!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kisfiam nagyon nyugodt baba, egész jól elvan magában és 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.
A dokimat kérdeztem, ő azt mondta, várjuk meg, amíg először megjön, viszont még nem volt semmi. Valószínűleg azért, mert még szoptatok.
2014. dec. 28. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!