Mi az kedves anyukák, amire ti vágynátok karácsonyra?
Tavaly is kiírtam a kérdést :) Igenis tessék önzőnek lenni, és mi az amit csak magatoknak szeretnétek? :) Igazából olyanra gondolok, amit jelen esetben pénzzel lehet megvenni!
Én már 6 éve használom a régi mobilom, régóta vágyok már egy újra, remélem meghozza a Jézuska :)
Ha őszinte akarok lenni, akkor igazából mindenem megvan. Szerető társ, remek 3 éves manó, van tető a fejünk felett (igaz nem a miénk), van autó(igaz még 4 évig a bank lekötelezettjei vagyunk), dolgozunk,van kajánk, nincsenek elmaradt számláink. Ezek alapból nekem a legfontosabbak.
De! nagyon jó lenne egy új kabát, egy nadrág, és cipő.Tágabb értelemben kellene egy új gáztűzhely, bojler...
Én leginkább egy varázsport szeretnék, amit ha magamra szornék, leolvadna rolam a felesleges hájréteg.
Aztán, ha ez megvan, jo lenne gy háziko a 40 nm lakásunk helyett, mert a férjem abban sokkal boldogabb lenne, ha lehetne néhány fácskája.
En uj butorokat szeretnek a nappaliba, uj szonyeget, es egy ugyes kezu festot, aki szepen kifest 😊
Nem lesz semmi ilyen, eleg rossz evet zarunk, bar harom honapja fellendules tortent, de mire osszekapnank magunkat, jon majd az iskolakezdes, iroasztal, szek kell a gyereknek, meg vmi szekreny, ahova pakolja majd a cuccat.
Ha talalkoztok a tunderrel, kuldjetek legyszi erre is, hatha ilyen varazspora is van 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!