Megvettetek már minden ajándékot Karácsonyra? Tavaly még ilyenkor bőven árultam a neten. Idén meg semmi forgalom. Ti hogy vagytok ezzel?
Sziasztok!
Megvettetek már minden ajándékot Karácsonyra?
Tavaly még ilyenkor bőven árultam a neten. Idén meg semmi forgalom...
Ti hogy vagytok ezzel?
Köszönöm a válaszodat!!!
Már megvan mindenkinek minden, két ajándék vár becsomagolásra.
A gyerekeknek már november végén/december elején kinéztem, 50%-os vásárnál meg is vettük.
A szüleim és anyósomék is "bőségkosarat" kapnak, finomságokkal, amiket már októberben elkezdtem a bevásárlások során beszerezni. Apránként meglett minden.
Ma még befejezem a takarítást és holnaptól nincs más dolgom, mint a családdal lenni és várni a karácsonyt.
A menü megtervezve, a sütik eldöntve (de aztán lehet, hogy mégis változtatok :D), úgyhogy, részemről jöhet a karácsony. :)
Még nem vettünk meg mindent,de ennek az az oka, hogy sok mindenkinek veszünk. Nálunk és a férjem családjában is nagy hagyomány az ajándékozás. Idén 28 ajándékot kell vennünk, még 4 ajándèk hiányzik. :-D
De azokat is beszerezzük szerdàig.
Egy 2 éves lányunk van. Az ő ajándékai vettük meg a leghamarabb.
Anyósomnak egy kávéfőző,apósomnak egy tank makett,sógoromnak étkészlet (tányér,kanál,villa,kés)most költöztek új lakásba,öcsémnek meg egy parfüm.
De szerencsére a belvárosban lakunk,üzletközpont mellett,úgyhogy egy helyen ezt mind be tudjuk majd szerezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!