Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megvettetek már minden ajándék...

Megvettetek már minden ajándékot Karácsonyra? Tavaly még ilyenkor bőven árultam a neten. Idén meg semmi forgalom. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megvettetek már minden ajándékot Karácsonyra?

Tavaly még ilyenkor bőven árultam a neten. Idén meg semmi forgalom...

Ti hogy vagytok ezzel?

Köszönöm a válaszodat!!!

2014. dec. 21. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak a gyerekek kapnak ajándékot a családban, így összesen 2 ajándékot vettem, már megvan.
2014. dec. 21. 09:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Már megvan mindenkinek minden, két ajándék vár becsomagolásra.

A gyerekeknek már november végén/december elején kinéztem, 50%-os vásárnál meg is vettük.

A szüleim és anyósomék is "bőségkosarat" kapnak, finomságokkal, amiket már októberben elkezdtem a bevásárlások során beszerezni. Apránként meglett minden.

Ma még befejezem a takarítást és holnaptól nincs más dolgom, mint a családdal lenni és várni a karácsonyt.

A menü megtervezve, a sütik eldöntve (de aztán lehet, hogy mégis változtatok :D), úgyhogy, részemről jöhet a karácsony. :)

2014. dec. 21. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Idén nagyon gyorasan/hamar megvettem mindent, sőt már minden be is van csomagolva egy ideje.
2014. dec. 21. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Még nem vettünk meg mindent,de ennek az az oka, hogy sok mindenkinek veszünk. Nálunk és a férjem családjában is nagy hagyomány az ajándékozás. Idén 28 ajándékot kell vennünk, még 4 ajándèk hiányzik. :-D

De azokat is beszerezzük szerdàig.

Egy 2 éves lányunk van. Az ő ajándékai vettük meg a leghamarabb.

2014. dec. 21. 10:15
 5/11 A kérdező kommentje:
4. hozzászóló: Nektek még mi hiányzik??
2014. dec. 21. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi csak a gyereknek vettünk nagyobb dolgokat (játékok), azt már mind megvettem több hete. Egymásnak csak apróságokat, azok is már megvannak. Én is azt tapasztalom (szintén neten árulok, igaz leginkább női rucikat), hogy elég gyenge a forgalom :(
2014. dec. 21. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Anyósomnak egy kávéfőző,apósomnak egy tank makett,sógoromnak étkészlet (tányér,kanál,villa,kés)most költöztek új lakásba,öcsémnek meg egy parfüm.

De szerencsére a belvárosban lakunk,üzletközpont mellett,úgyhogy egy helyen ezt mind be tudjuk majd szerezni. :)

2014. dec. 21. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi már mindent megvettünk, bár van, ami még szállítás alatt van, pedig egy elismert áruháztól rendeltük még novemberben.
2014. dec. 21. 10:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, már 2 hete. Régen leszoktam arról, hogy az utolsó pillanatban vásároljak.
2014. dec. 21. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
igen megvan minden ajándék.
2014. dec. 22. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!