Ti is észrevettétek, hogy csökken itt a forgalom?
Szia!
Igen észrevettem! Én is 38 hetes vagyok, a párom dolgozik, nem tudok magammal mit kezdeni, így amíg meg nem unom itt vagyok fenn, olvasgatok, kérdezek, válaszolok! De lassan nincs mire, és nincs is aki válaszoljon! Mindenki szenved a melegben, vagy nyaralnak, vagy nem tudom! Sokat esett a forgalom az elmúlt napokban, hetekben!
Én is akkor keztem ide járni, mikor az elsőt vártam, több mint 4 éve. Aztán már azóta vannak ikeröcsik is, de én is kevesebbet jövök. Időhiány miatt, és igen, azért mert sok a bunkó. Engem eddig nem találtak, meg, csak az elmúlt hónapokban, de nagyon nem esik jól.
Amúgy nyáron mindig kevesebben vannak itt, ez minden évben így volt, mióta ide járok.
jaja, mindenki a szabadban tölti a szabadidejét, talán ez az ok. Meg strandolnak, kirándulnak, nyaralnak.
De tényleg nem értem én sem, hogy ha valaki segítséget kér ezen az oldalon (még ha kicsit "egyszerűbb" is a fogalmazása), mért kell még beletaposni, bűntudatot ébreszteni-sokszor ok nélkül-, ráadásul ha csak az az egy-két válasz van, még erősebben megy át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!