Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is észrevettétek, hogy...

Ti is észrevettétek, hogy csökken itt a forgalom?

Figyelt kérdés
Kérdésekre alig válaszolnak,max provokatívakra.Általában 2-3 válasz érkezik egy kérdésre.Persze,gondolom (főleg ebben a témakörben)mindenkinek kisgyereke van,nem ér rá ezekre,de régen sokkal többen válaszolgattak.Én sem igazán érek rá erre,naponta 15 percet ülök gép előtt,most csak azért vagyok itt,mert 38 hetes vagyok és nem tudtam elmenni apával meg a lányommal a játszóra.
2012. jún. 21. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én van, hogy azért nem válaszolok mert ugyan az a kérdés mint 2 oldallal arrébb. Annyit pedig vissza nézhetne.
2012. jún. 21. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen észrevettem! Én is 38 hetes vagyok, a párom dolgozik, nem tudok magammal mit kezdeni, így amíg meg nem unom itt vagyok fenn, olvasgatok, kérdezek, válaszolok! De lassan nincs mire, és nincs is aki válaszoljon! Mindenki szenved a melegben, vagy nyaralnak, vagy nem tudom! Sokat esett a forgalom az elmúlt napokban, hetekben!

2012. jún. 21. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda amilyen aljas mocskolódás megy itt sokszor...
2012. jún. 21. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebben (mondjuk 3 éve, mikor az első babánkat vártuk) elég sokat olvasgattam itt, gyűjtöttem az infót. Nagyon élveztem!!!! Aztán szülés után már megosztottam másokkal a tapasztalataimat, véleményemet, próbáltam SEGÍTENI, mégis sokszor nagyon csúnyán neki esnek az embernek, ez így ismeretlenül, látatlanban is rosszul esik. Már a második babával ügyeskedek itthon, így időm is sokkal kevesebb, a színvonal még többet romlott :( Hetente talán egyszer látogatom az oldalt.
2012. jún. 21. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is akkor keztem ide járni, mikor az elsőt vártam, több mint 4 éve. Aztán már azóta vannak ikeröcsik is, de én is kevesebbet jövök. Időhiány miatt, és igen, azért mert sok a bunkó. Engem eddig nem találtak, meg, csak az elmúlt hónapokban, de nagyon nem esik jól.

Amúgy nyáron mindig kevesebben vannak itt, ez minden évben így volt, mióta ide járok.

2012. jún. 22. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
igen és sokan felteszik a kérdést, aztán soha vissza sem néznek az oldalra.......még annyira se,hogy köszi a válaszokat,vagy valami.....
2012. jún. 22. 08:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát igen,elég sok itt néha a bunkó.Na,meg a trollkodók,akik lepontoznak.
2012. jún. 22. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:

jaja, mindenki a szabadban tölti a szabadidejét, talán ez az ok. Meg strandolnak, kirándulnak, nyaralnak.

De tényleg nem értem én sem, hogy ha valaki segítséget kér ezen az oldalon (még ha kicsit "egyszerűbb" is a fogalmazása), mért kell még beletaposni, bűntudatot ébreszteni-sokszor ok nélkül-, ráadásul ha csak az az egy-két válasz van, még erősebben megy át.

2012. jún. 25. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!