Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is észrevettétek mostanában...

Ti is észrevettétek mostanában mennyire felment a pelenka ára!?

Figyelt kérdés
Egy normális pelenka (Pampers, Libero) még akciósan is 4100 ft, de sehol nem kapok 4500-nál olcsóbban. Ez csak nekem ennyire felháborító? Persze a Gyest azt nem emelik...... :-/
2012. máj. 7. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon drága lett, én eddig pampers-t használtam, mert az viszonylag "olcsó" volt, de annyira megemelték, hogy váltottam. A kiadások nőnek, a bevétel nem változik jó esetben, de van, hogy csökken.
2012. máj. 7. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi a 72db-os Libero Megapackot 5400 ft-ért vennénk.Még jó,hogy a rossmannban,meg a Dm-ben van kedvezmény.Hát én is ezt mondom,hogy ha ilyen ütemben emelnék a gyest,meg a családit, nem lenne gond:S
 3/11 anonim ***** válasza:
bocsi elírtam, nem én használtam, vettem...
 4/11 anonim ***** válasza:
én azon lepődtem meg, h a 80 db-os pampers olcsóbb volt kb 500 ft-al a 86 db-os Liberotól a DM-ben az utóbbi pelus vásárlásnál (már csak azért is, mert direkt a L-t vettük, az volt olcsóbb, és így a P-t vettük meg mikor észrevettük)... Persze lehet, h azóta volt árváltozás és mindkettő drágább lett.
2012. máj. 7. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Én mindig Pamperst használtam, de mostmár többe kerül mint a libero. Általában a tescoban veszem,de hétről-hétre drágább, a rossmannban meg már a csillagos égben van az ára. :O
2012. máj. 7. 15:16
 6/11 anonim ***** válasza:

nem tűnt föl, mert textilpelenkát használunk. Mondjuk én eddig is drágállottam. Én magam készítettem a textilpelusainkat, de egy vicc volt, mert megállapítottam, hogy az anyagköltégük annyi volt, mint egy havi eldobható pelus ára. Konkrétan a törlőkendő pont annyiba kerül, mint egy olcsóbb eldobhatós fajta. Akár a kukába is dobhatnám és ugyananniyba kerülne.

Na ezek után el tudom képzelni milyen nagy hasznot raknak a pelenkákra. Sajnos ugyanez a helyzet a textilpelust gyártó cégeknél. Szóval ha most az ár miatt úgy döntesz, vagy legalábbis elgondolkodsz a textilpeluson, akkor azt mondom, hogy érdemes megkeresned vele egy szépen dolgozó varrónőt. Akkor az olyan lesz és olyan anyagokból amit szeretnél.

Egyébként mennyi most egy 4+os pelus darabára kb? (néha azért én is veszek, pl. nyaralásra)

2012. máj. 7. 15:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Pontosan nem tudom megmondani, mert változó az ára, de kb 60 ft körül mozog.

Minden tiszteletem, h textilpelust használsz, én azt hiszem már nem tudnám megszokni, inkább a bilire szeretném már rászoktatni a leányzót.:D

2012. máj. 7. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:

remélem nem gond, hogy említettem, csak olvasom, hogy gyes-t kapsz. tudom, hogy az nagyon kevés és, hogy ilyenkor számít az a pár ezer Ft is.

akkor annyira nem is vészes, én ilyen 70-80 Ft-ra számítottam. Most néztem az auchan honlapját, ott 48 Ft-nak írják az active baby-t, esetleg érdemes ott venned.

2012. máj. 7. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:

még valami eszembe jutott: a tesco színes pelust szokták dicsérni, az nem olcsóbb?

viszont a tesco value-t ki ne próbáld, arról jót még nem hallottam. (mindent, amit csak tudnak kispórolnak belőle)

2012. máj. 7. 16:11
 10/11 A kérdező kommentje:

Itt nincs auchan, de van spar, ott gyakran van akció.

Én is hallottam már a teszkós pelusról jót is rosszat is, de még nem próbáltam, talán most jött el az ideje...

2012. máj. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!