Ti is észrevettétek mostanában mennyire felment a pelenka ára!?
nem tűnt föl, mert textilpelenkát használunk. Mondjuk én eddig is drágállottam. Én magam készítettem a textilpelusainkat, de egy vicc volt, mert megállapítottam, hogy az anyagköltégük annyi volt, mint egy havi eldobható pelus ára. Konkrétan a törlőkendő pont annyiba kerül, mint egy olcsóbb eldobhatós fajta. Akár a kukába is dobhatnám és ugyananniyba kerülne.
Na ezek után el tudom képzelni milyen nagy hasznot raknak a pelenkákra. Sajnos ugyanez a helyzet a textilpelust gyártó cégeknél. Szóval ha most az ár miatt úgy döntesz, vagy legalábbis elgondolkodsz a textilpeluson, akkor azt mondom, hogy érdemes megkeresned vele egy szépen dolgozó varrónőt. Akkor az olyan lesz és olyan anyagokból amit szeretnél.
Egyébként mennyi most egy 4+os pelus darabára kb? (néha azért én is veszek, pl. nyaralásra)
Pontosan nem tudom megmondani, mert változó az ára, de kb 60 ft körül mozog.
Minden tiszteletem, h textilpelust használsz, én azt hiszem már nem tudnám megszokni, inkább a bilire szeretném már rászoktatni a leányzót.:D
remélem nem gond, hogy említettem, csak olvasom, hogy gyes-t kapsz. tudom, hogy az nagyon kevés és, hogy ilyenkor számít az a pár ezer Ft is.
akkor annyira nem is vészes, én ilyen 70-80 Ft-ra számítottam. Most néztem az auchan honlapját, ott 48 Ft-nak írják az active baby-t, esetleg érdemes ott venned.
még valami eszembe jutott: a tesco színes pelust szokták dicsérni, az nem olcsóbb?
viszont a tesco value-t ki ne próbáld, arról jót még nem hallottam. (mindent, amit csak tudnak kispórolnak belőle)
Itt nincs auchan, de van spar, ott gyakran van akció.
Én is hallottam már a teszkós pelusról jót is rosszat is, de még nem próbáltam, talán most jött el az ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!