Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az kedves anyukák, amire...

Mi az kedves anyukák, amire ti vágynátok karácsonyra?

Figyelt kérdés

Tavaly is kiírtam a kérdést :) Igenis tessék önzőnek lenni, és mi az amit csak magatoknak szeretnétek? :) Igazából olyanra gondolok, amit jelen esetben pénzzel lehet megvenni!

Én már 6 éve használom a régi mobilom, régóta vágyok már egy újra, remélem meghozza a Jézuska :)

2014. dec. 23. 08:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon örülnék egy jó parfümnek, farmernek, csinos felsőnek. Sajnos nagyon rosszul zárjuk ezt az évet, úgyhogy most egymásnak nem tudunk venni semmit, csak a gyerekek kapnak. Ráadásul a férjem ma elhagyott valahol egy tízezrest, és a szekrényajtónk leszakadt. Mi jön még...
2014. dec. 23. 12:05
 22/42 anonim ***** válasza:
75%
Én egy színházjegynek örülnék a legjobban, a Madách vagy Vígszínházba. De egy tábla csokit nem fogok kapni. Ez van.
2014. dec. 23. 12:18
 23/42 anonim ***** válasza:
79%
Elszakadt az ezüstláncom, ahelyett szeretnék egy újat. Aminek mindig örülök: táska, cipő, parfüm, bizsuk és ilyen női butaságok. :) Legnagyobb vágyam egy fényképezőgép, amire reális esély van (ami megfizethető).
2014. dec. 23. 12:24
 24/42 anonim ***** válasza:
33%

Semmire nem vágyom,mindenem megvan.Szerető család,férj,egy csodaszép 2 éves kislány.Lakás,autó,utazás.Új ruhák,cipő,táska minden héten.

De!Ezért rengeteget tanultam és dolgoztam,hogy ide jussak,és a férjem is!

2014. dec. 23. 12:27
 25/42 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén a legjobban egy pozitív tesztre, kisbabára vágyom, ezt szeretném nagyon karácsonyra. De ha mindenáron pénzért megvehető dologra gondolsz, akkor pfff... tök mindegy. Tényleg nem hiányoznak tárgyak az életemből. Apróságok jutnak csak eszembe, mint pl. néhány új zokni, egy jó könyv, ilyesmik. Nekem ezek nem kellenek igazán. :( Csak még egy kisbabát szeretnék, nagyon-nagyon.
2014. dec. 23. 12:36
 26/42 anonim ***** válasza:
87%

Amire vágytunk már 4 éve, az most már nem csak egy álom itt parkol az udvarba! Egy családi 7 személyes autó amibe beleférnek a kicsi gyermekeink gyermeküléssel együtt, és végre eljuthat egyben a család bárhová!

Nagy kiadás volt így karácsony előtt, nagyon sokat dolgoztunk érte!

Azért a férjem készült ajándékkal, de nem árulja el, hogy mivel! Én is vettem neki, a gyerekeknek is, a szüleimnek és anyóséknak is.

A férjem a napokban kérdezgette, hogy mire vágyok, mondtam, hogy semmire mert mindenem meg van!

De azért egy masszázsnak örülnék, vagy egy együtt töltött napnak hétvégének a férjemmel kettesben! :)

2014. dec. 23. 12:39
 27/42 anonim ***** válasza:
71%

24-es! Gratulálok. :)

De képzeld, itt sokan vagyunk még így, mégsem ezzel hivalkodunk, mert nem ez volt a kérdés. Azon kívül sokan vannak még, akik szintén sokat tanultak és dolgoztak, mégsem ennyire szerencsések, és nincs meg mindenük. És vannak, akiknek nagyon kevés van, és bárminek örülnének. Kicsit több empátia meg neked nem ártana. Szép napot! :)

2014. dec. 23. 12:53
 28/42 anonim ***** válasza:
24%

De ez volt a kérdés,hogy mire vágyom!?

Semmire,hisz mindenem megvan!Én csak kifejtettem,hogyan sikerült ezt elérnem.

A sok irigy pedig jött és lepontozott,mint mindig!

2014. dec. 23. 13:41
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Én megszámlálhatatlan könyvre vágyom. :)

De sajnos, olyan drágák a könyvek, hogy nem kérhetem a Jézuskától mindet, mert egész Libri vagy Ulpius-ház nem férne be a nappaliba.

Új eszközöket sütéshez. A régi eszközeim szép sorban megadják magukat. Ha nagy konyhám lenne, sok hellyel, akkor egy olyan fix habverő-dagasztó gépet szeretnék, mint ami a sütős műsorokban van.

Praktikus dologban pedig egy új szövetkabátot szeretnék, ami most van, azt még az első fizetésemből vettem, közel tíz éve és itt az ideje egy újnak. De azt majd jövőre. :)

2014. dec. 23. 14:22
 30/42 anonim ***** válasza:
63%

Nekem elsősorban nem pénzen megvehető kívánságaim vannak: férjem többet törődjön a gyerekekkel, legyen egy kis nyugalom körülöttem, és hogy a gyerekek ne egymást szekálják állandóan.

A pénzen megvehető dolgok most nem hatnak meg, megvan mindenem ami kell, év közben is sok mindent kapok a férjemtől. Talán egy új csizma kéne, de azt úgysem kapok, mert van már kettő.

2014. dec. 23. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!