Mi az kedves anyukák, amire ti vágynátok karácsonyra?
Tavaly is kiírtam a kérdést :) Igenis tessék önzőnek lenni, és mi az amit csak magatoknak szeretnétek? :) Igazából olyanra gondolok, amit jelen esetben pénzzel lehet megvenni!
Én már 6 éve használom a régi mobilom, régóta vágyok már egy újra, remélem meghozza a Jézuska :)
Nagy vágyam egy eljegyzési gyűrű, de ez álom is marad:(
Bár 3 gyerek után talán elférne:)
Télikabátnak nagyon örülnék, mert idén februárban ellopták a kórházban:(
Egy pá nap kettesben csak a párommal:)
Na, meg persze ruha, táska, ki tudja mikor vettem ezekből újat. Én is sajnálom magamra a pénzt.
A legjobban egy romantikus útra vágynék a férjemmel kettesben, Párizsba, Prágába, nem tudom, valami szép városba... sétálgatni, andalogni, csókolózni:) De sajnos sem anyagilag nem tudnánk most ezt összehozni, a férjemnek szabadsága sincs csak pár nap, úgyhogy álom marad:)
Amúgy új telóra vágytam én is, azt meg is kaptam :)
7. vagyok, közben eszembe jutott valami (ha már ilyen jól lepontoztak, hogy nem kérnék semmit :D).
Egy klassz minőségi arckrém, szemránckrém szettnek örülnék :).
Én is nagyon sok mindennek tudnék örülni, mert nehézkesen élünk (bár én amúgy is olyan típus vagyok, aki igazándiból mindennek örül)
a kedvenc könyvsorozatom következő részét megkapom a férjemtől (ez volt a kívánságom tőle) de nagyon örülnék még: egy új téli bakancsnak mert szétment az előző és tör, + egy kis pár napos kikapcsolódásnak a férjemmel, és vagy a gyerekekkel is 4-esben (idén nyáron voltunk először nyaralni ha léeszámítju kaz egynapos kirándulásokat-strandolásokat), és imádtuk, úgyhogy egy pótnyaralásnak nagyon örülnék bár az nem csak nekem szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!