Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az kedves anyukák, amire...

Mi az kedves anyukák, amire ti vágynátok karácsonyra?

Figyelt kérdés

Tavaly is kiírtam a kérdést :) Igenis tessék önzőnek lenni, és mi az amit csak magatoknak szeretnétek? :) Igazából olyanra gondolok, amit jelen esetben pénzzel lehet megvenni!

Én már 6 éve használom a régi mobilom, régóta vágyok már egy újra, remélem meghozza a Jézuska :)

2014. dec. 23. 08:16
1 2 3 4 5
 11/42 H.Orsolya ***** válasza:
98%
Én semmi extrát nem szeretnék, csak ruhát, meg táskát, mert mindig sajnálom magamra a pénzt és lelkiismeret furdalásom van ha veszek magamnak valamit, mióta megszületett a kisfiam(3 év). Pedig nagyon rám férne már pár új felső, de mivel most megint kerekedni fogok, így valószínűleg csak azt veszek majd ami nagyon fontos, mert most már teljesen leamortizáltam a "ruhatáram".
2014. dec. 23. 09:26
 12/42 anonim ***** válasza:
97%
Mi sem ajándékozunk, csak a gyerekeknek, de ha kérni lehetne, és nem számítana a pénz, akkor ékszert kérnék (fülbevalót és/vagy gyűrűt).
2014. dec. 23. 09:34
 13/42 anonim ***** válasza:
51%
Nem vágyom semmire, mert amire szükségem van azt megvesszük év közben. Pár dolgot eltettem karácsonyra, hogy a gyerek lássa hogy mi is adunk egymásnak, de nem kimondottan karacsonyra vettem. Amit viszont titokba nagyon szeretnek, az egy utazás meleg helyre, de azt úgysem kapom meg, talán majd jövőre. Idén a férjem kívánsága teljesül, hogy síelni megyünk.
2014. dec. 23. 09:43
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagy vágyam egy eljegyzési gyűrű, de ez álom is marad:(

Bár 3 gyerek után talán elférne:)

Télikabátnak nagyon örülnék, mert idén februárban ellopták a kórházban:(

Egy pá nap kettesben csak a párommal:)

Na, meg persze ruha, táska, ki tudja mikor vettem ezekből újat. Én is sajnálom magamra a pénzt.

2014. dec. 23. 10:07
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon vágyom évek óta egy bizonyos csizmára, ami 35 ezer forint. Idén meg is kaptam volna, részben magamtól, részben anyukáméktól, de sajnos összetörtem a szemüvegemet, így arra ment el ez a pénz. Na majd jövőre.
2014. dec. 23. 10:23
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban egy romantikus útra vágynék a férjemmel kettesben, Párizsba, Prágába, nem tudom, valami szép városba... sétálgatni, andalogni, csókolózni:) De sajnos sem anyagilag nem tudnánk most ezt összehozni, a férjemnek szabadsága sincs csak pár nap, úgyhogy álom marad:)

Amúgy új telóra vágytam én is, azt meg is kaptam :)

2014. dec. 23. 10:25
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

7. vagyok, közben eszembe jutott valami (ha már ilyen jól lepontoztak, hogy nem kérnék semmit :D).

Egy klassz minőségi arckrém, szemránckrém szettnek örülnék :).

2014. dec. 23. 10:55
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy klassz dagasztó robotgép az álmom:)De már nem hozza meg a jézuska,mert telefont kaptam:)
2014. dec. 23. 10:59
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sok mindennek tudnék örülni, mert nehézkesen élünk (bár én amúgy is olyan típus vagyok, aki igazándiból mindennek örül)

a kedvenc könyvsorozatom következő részét megkapom a férjemtől (ez volt a kívánságom tőle) de nagyon örülnék még: egy új téli bakancsnak mert szétment az előző és tör, + egy kis pár napos kikapcsolódásnak a férjemmel, és vagy a gyerekekkel is 4-esben (idén nyáron voltunk először nyaralni ha léeszámítju kaz egynapos kirándulásokat-strandolásokat), és imádtuk, úgyhogy egy pótnyaralásnak nagyon örülnék bár az nem csak nekem szól.

2014. dec. 23. 11:40
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Én leginkább egy már régen kinézett könyvnek örülnék. (Bár nem igazán volna időm olvasni a két éves és a fél éves lányaim mellett. :))
2014. dec. 23. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!