Mennyit költöttetek a gyerekek karácsonyi ajándékára?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 19:09
31/38 anonim válasza:
Ha azt írod, hogy nincs ajándék, akkor pontoznak fel :-) Ha nagyobb összeget költesz, akkor nálad nem meghitt az ünnep, és csak ajándékokról szól.
32/38 anonim válasza:
kedves 31es.
11es válaszoló vagyok. engem is lepontoztak pedig azt írtam hogy nem veszünk ajándékot a 4.5hós fiamnak és egymás közt sem ajándékozunk csak a szép nagy karácsonyfa lesz :) mégis erősen le lettem pontozva. tehát teljesen mindegy mit válaszolsz.
33/38 anonim válasza:
Egy 19 hósunk van, mi kb. 10-12 ezerért vettünk ajándékokat (inkább több, olcsóbb darabot, ki tudja mi fog bejönni neki alapon)Az egyik nagyszülő ajándéka is ebbe a keretben van, megkért minket, válasszunk a nevében is (persze összeget adta rá :) ) A másik nagyszülőktől, kereszt szülőktől ezen felül is kap majd valamit.
34/38 anonim válasza:
Nem bánt,hanem nem értem!
Az ágy okos megoldás pl...
35/38 anonim válasza:
Egy 14 hós lànyunk van kb . 35-40 ezer.
36/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és sajnálom hogy lepontoztak titeket :( jöhetnek még válaszok :)
2014. dec. 23. 21:35
37/38 anonim válasza:
11es és 32es vagyok
végül vettünk a fiamnak kemény lapos könyvet amit kitudok neki hajtani félkörbe, imádja nézegetni. tök örülök hogy találtam. 2000ft ért vettem 4 dbot. de egymásnak a férjemmel továbbra sem vettünk.
38/38 anonim válasza:
14 hós kislányunkra kb. 50.000Ft-ot költöttünk, ebben benne van az egyik nagymama ajándéka, a másik nagymama 10.000-et költött rá, keresztanyukája 5000et :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!