Két gyerekünk van,3,5 és 1,5 évesek, a harmadikat most várom. A férjem azt szeretné, hogy ünnepeljük még a Mikulást egy nappal előtte, hogy ő elmehessen egy barátja születésnapjára. Szerintetek legyen így? Én úgy gondolom, hogy nem jó így, de szerintem, ezt neki is éreznie kellene. Vagy rosszul gondolom, és mindegy mikor ünnepelünk meg valamit?
6-án reggel várja ajándék a gyerekeket a csizmában, és ennyi. Vagy ti külön ünneplést csaptok, nem értem.
2014. dec. 4. 03:59
4/23 anonim válasza:
Mi amúgy is sokszor kaptuk 5-én este, hogy legyen időnk örülni neki, ne reggel kelljen, fáradtan, óvodába/iskolába indulás előtt. Szóval szerintem nem katasztrófa, ilyen kicsik meg pláne nem fogják tudni, hogy hányadika van.
2014. dec. 4. 04:51
5/23 anonim válasza:
Kedves Harmadik, pl. lehet, hogy apuka beöltözik, erre nem gondoltál?
2014. dec. 4. 04:52
6/23 anonim válasza:
mivel idén szombatra esik a mikulás, lehet péntek este ünnepelni, vagy szombat reggel is. az igazi szombat reggel lenne, de hát mivel hétvégére esik , péntek este is jó lenne. Az egy nappal elöbb az péntek reggelre gondolsz?
2014. dec. 4. 05:50
7/23 anonim válasza:
Nálunk idén kicsit szokatlan lesz.9 éves a fiúnk.Férjem beöltözik /gyönyörű plüss mikulásruhánk van/ és 5.én este körbejárja a rokon gyerekeket,barátok gyerekeit,stb.Mivel még hisz benne a mi fiúnk is,így természetesen hozzánk is jön majd.De nem a férjem,hanem a kollégája.Csak az a bibi,hogy ő szombat este ér rá,így nálunk csak akkor lesz Mikulás.
2014. dec. 4. 06:24
8/23 anonim válasza:
Kedves 5-ös, a kérdező egy szóval sem említi, hogy a férje beöltözne. De ha így is lenne, gondolom ezt meg tudná oldani reggel-délelőtt, és este mehetne bulizni. Gondolom bulizni nem szombat reggel akar.
Kérdező kicsit mintha nagy feneket kerítene ennek az ünneplősdinek :)
2014. dec. 4. 06:55
9/23 anonim válasza:
Reggel jöjjön a Mikulás ahogy az megvan írva :)
mondjuk azt is mondhatjátok, hogy Mikulás elnézte a naptárat és előbb jött. Azért a gyerekek öröme csak fontosabb mint a barátoké. A részeg Mikulás meg senki gyerekkorából sem hiányozhat :) még mindig emlékszem, hogy az óvoda gondnoka... ő vagyis a Mikulás sosem volt szomjas az ajándék osztáskor de legalább sokat nevetett :)
2014. dec. 4. 08:13
10/23 anonim válasza:
Szerintem meg lehet tenni a kedvéért. Miért ne? A gyerekeknek szerintem oly mindegy, hogy mikor jön a mikulás, lényeg, hogy jöjjön. Végülis a lányoméknál az oviban meg ma van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!