Két gyerekünk van,3,5 és 1,5 évesek, a harmadikat most várom. A férjem azt szeretné, hogy ünnepeljük még a Mikulást egy nappal előtte, hogy ő elmehessen egy barátja születésnapjára. Szerintetek legyen így? Én úgy gondolom, hogy nem jó így, de szerintem, ezt neki is éreznie kellene. Vagy rosszul gondolom, és mindegy mikor ünnepelünk meg valamit?
Azért egy bulit megszervezni a barátokkal felnőttként, családosként elég nehéz úgy, hogy mindenkinek passzoljon az időpont.Szerintem a férjedtől tök jogos a kérés, h hozzátok egy nappal előrébb. Jó kérdező, te csak gyerekezel, lehet, h nincs igényed társaságra, de a férjednek van. A gyerekeknek Mikukás kell, a férjednek kikapcsolódás és végül mindenki meg fogja kapni, amit szeretne. Mi itt a probléma?
2014. dec. 4. 09:37
12/23 anonim válasza:
Nálunk pénteken este és szombaton reggel is van ajándék a csizmákban. (mi csomagunk, anyuéké) A te gyerekeid olyan picik, hogy az sem tűnne fel nekik, ha vasárnap jönne a Mikulás:)
2014. dec. 4. 09:38
13/23 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Nálunk a bölcsiben 9-én jön a Mikulás :-)
2014. dec. 4. 09:56
14/23 anonim válasza:
Gratulálok a lepontozónak...
2014. dec. 4. 11:16
15/23 anonim válasza:
Én tényleg nem értem, a Mikulás reggel jön, a buli gondolom este van. Akkor mi itt a probléma?
2014. dec. 4. 12:06
16/23 anonim válasza:
mikulást mi nem ünnepeljük. 5.-én éjjel beleteszem a csizmájába a csomagot és reggel mikor felébred megtalálja. gondolom férjed éjjel fog bulizni, nem értem mi köze ehhez a 6.-a reggelhez :)
egyébként mi tavaly lemaradtunk róla, mert hajnalban néma csöndben kelt fel, nem szólt, hanem csöndben kibontotta és befalta a csokikat :D
valahogy nekem a mikulás nem jön össze az ünnepléssel, a karácsonyt, szülinapokat és névnapok ünnepeljük mi :)
2014. dec. 4. 13:15
17/23 anonim válasza:
Most akkor apuka 5-én szeretne bulizni menni? Mert igazából szerintem így se a péntek esti, se a szombat reggeli mikulásozásba nem zavar bele, csak el kell dönteni, hogy pénteken este hozza az ajándékot, vagy szombaton reggel. Apa meg eldönti, hogy a buliba indulás előtt még este bontogat-e csokit a gyerekekkel, vagy másnap bevállalja, hogy nem fog sokáig aludni, mert úgyis felkelnek a gyerekek hamar, megnézni, mi van a csizmában.
2014. dec. 4. 13:20
18/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy mikor jön. Pontosan ilyen idősek a gyerekeim, nálunk így lesz idén:
A mama mikulása már szerdán jött, mert csak akkor ért rá. Az oviban ma volt, a bölcsiben holnap lesz, itthon szombaton reggel, és még van egy munkahelyi mikulás is vasárnap :D Sok helyre el kell jutnia szegénynek, nem elég az 1 éjszaka :)
2014. dec. 4. 15:04
19/23 anonim válasza:
Ünnepelni?!Vagy házhoz rendeltél?3 gyerekünk van(a nagyot már nem nagyon hozza lázba,de a 6.5 évest,és a 2 évest igen),úgy "extrán" nem ünnepeljük.Ebből kifolyólag engem nem zavar,ha a férjem éppen lemarad.Nálunk mindig 6.-án reggelre teszi az ajándékokat az ablakba....holnap este a férjem hivatalos egy haverjához,tejfakasztó buliba....na,gondolhatod hogyan fog előkerülni.Ám ez engem és a gyerekeket nem érinti.Ráadásul a suliban,oviban,bölcsiben már megérkezett a héten.Holnap kora délután Mikulás ünnepségre megyek a 2 kisebbel,este a nagyszülőkhöz(oda 5.-én este szokott érkezni).Igazából csak a nagyszülőkhöz jön a férjem,mert napközben gürizik.Nekem magánvállalkozásom van,úgy osztom a dolgokat,hogy mindent tudjak intézni a gyerekekkel....szerintem rosszul gondolod.....
2014. dec. 4. 17:22
20/23 anonim válasza:
15. válaszoló(a 19. vagyok):gondolom apuka nem matinéra megy,ergo nem Bambit fog inni....és nem keveset.Na,ezért gond, a 6.-a reggel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!