Mikor jöjjön a Mikulás?
Figyelt kérdés
Két gyerekünk van,3,5 és 1,5 évesek, a harmadikat most várom. A férjem azt szeretné, hogy ünnepeljük még a Mikulást egy nappal előtte, hogy ő elmehessen egy barátja születésnapjára. Szerintetek legyen így? Én úgy gondolom, hogy nem jó így, de szerintem, ezt neki is éreznie kellene. Vagy rosszul gondolom, és mindegy mikor ünnepelünk meg valamit?2014. dec. 4. 02:00
21/23 anonim válasza:
Nem is értem! A Mikulásnak a gyerekek 5-én este kiteszik a cipőjüket az ablakba (mondjuk a két ablak közé), és reggelre meg szokott érkezni az ajándék. Bele a cipőbe.Mit kell itt ünnepelni? A gyerek reggel felkel, és örömmel látja, hogy megjött a Mikulás. Így szokták "ünnepelni" a Mikulást.
22/23 anonim válasza:
"15. válaszoló(a 19. vagyok):gondolom apuka nem matinéra megy,ergo nem Bambit fog inni....és nem keveset.Na,ezért gond, a 6.-a reggel!"
Majd akkor erőt vesz magán. Én is voltam már bulizni, mióta gyerekem van, de nem volt kérdéses, hogy amikor felkel, akkor nekem is fel kell kelni, akkor is, ha négykor feküdtem le aludni. A gyerek ezzel jár. Apukának is.
23/23 anonim válasza:
A 15. vagyok.Hát én meg biztos,hogy nem ébreszteném fel a férjemet.Náluk se napi rendszerességgel vannak ilyen kiruccanásai,amit maximálisan megérdemel.Bőven kiveszi a részét a gyerekek anyagi,testi és lelki gondozásból,fejlődéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!