Ebben az esetben eszközként használta fel a gyerekeket a szülő?
Nem, éppen hogy túlságosan kihagyta őket a dologból. Nem használta eszközként.
Van az a helyzet amikor megertem, hogy valaki így tesz.
A rasszindulat felülkerekedett a gyerekek érzelme fontosságán.
Szerintem kevés pszichológust lehetne meggyőzni arról, hogy ez esetben indokolt volt, hogy a gyerekek nem lettek a megfelelő és elvárható módon felkészítve a változásra.
Az hiba volt, hogy nem készítette fel a gyerekeket semmilyen szinten sem a változásra.
Viszont nem hiszem, hogy valaki csak azért bevállal egy költözést, ami iszonyat sok macerával és munkával jár, hogy volt férjével kicsesszen.
A gyerekek fel nem készítése is igazból a gyerekeknek ártott, nem a volt férjnek.
Kerdezo megkerdezhetem hogy,te itt melyk szerepet jatszod, apuka uj baratnoje vagy talàn?
Ugyanis olyan rosszul vilagitod meg a felàllast hogy*egy anya jol kiakart cseszni a volt fėrjevel*
Nem gondolod hogy ahoz hogy itelkezni tudj elore tudni kene a miertre valaszt, ugyanis nem hiszem hogy jokedvtol cselekedett igy az anyuka, biztos hogy volt ok rà, hogy a kedves apukanak nem szolt errol a helyzetrol! gyerek meg ovis ugy gondolom eleg rugalmasak a gyerekek es nem teszi tonkre lelkileg a valtozas, ha rossz csaladi korulmenyek miatt koltoztek akkor meg jot is tett a gyereknek! Ha a gyereknek meg van a nyugodt rendezett korulmeny, akkor hol a problema?
Kérdező, a #4-es kommentedben leírtad, hogy tudod a tuti választ, és az első 3 hsz merő rosszindulat.
Akkor mit keresel itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!