Mennyit költöttetek a gyerekek karácsonyi ajándékára?
3 gyerekünk van, egy 4,5 éves, egy 2,5 éves és egy 3 hónapos. Összesen kb 25 ezer Ft ment el ajándékokra: 4 könyv, egy kézikocsi, egy fa kirakós, egy távcső, és két doboznyi fém csavarozós építőjáték. Kicsit megszaladt, én sokallom - szintén annak lennék a híve, hogy ne a tárgyakról szóljon az ünnep, de most így alakult.
A pici tőlünk nem kap semmit, tényleg megvan mindene a két tesó és a három unokatesó után.
Nagyszülőknek írtunk Jézuska-levelet, hogy ne vásároljanak csak azért felesleges dolgokat, mert KELL ajándék, hát remélem, hogy visszafogják magukat.
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy mennyit akar és tud adni.
Speciel az én fiam ajándéka (3 éves) 90 ezer forint. És tényleg arra vágyik. Látott ilyet kb. két hónapja egy baráti párnál és azóta azt emlegeti. Egyébként ez egy ágy, amit így is-úgy is meg kellett volna venni a közeljövőben, így legalább tudott a gyerek tippet adni.
És nem, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy meghitt-e az ünnep! Mi szerdán sütöttünk meg egy nagy adag mézeskalácsot. Az apjával nyújtotta, szúrta ki a formákat, én meg sütöttem. Annyira boldog volt, olyan jó illat és hangulat volt. Ma segít nekem előkészülni a holnapi menüre, elővettük a karácsonyi cd-t, azt fogjuk hallgatni. Szóval nem gondolom,hogy attól mert megveszem a drágább ajándékot, nem lenne meghitt az ünnepünk!
kedves 25 hozászolo
miért bánt téged hogy más többért vesz ajándékot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!