Melyik név a befutó?
Attila,Noel,Brendon,Benett,Ákos,René
Zoé,Zita,Véda,Kloé,Zselyke,
Nekem a felsorolt nevek közül az Attila és a Noel tetszik, az Ákos valamiért nem szimpatikus, a többi sajnálom, de borzalmas.
A lánynevek közül a Z-Zs betűsök a vezetéknév utolsó betűje miatt ki is estek, nem hangzanak jól együtt, így én a Védát választanám.
Esetleg ha elfogadsz javaslatot is: Ábel, Ádin, Bende, Vencel, Lelle, Elza, Kátya :) Nekem még nagyon tetszik egyébként a Bottyán és az Aisa is.:)
Az Aisával egy baj van, senki nem tudja fiú vagy lánynév-e.
Nekem az Ákos tetszene, de az rímel a vezetéknévre, úgy már fura. Emiatt ezek közül egyedül az Attila tetszik, valaki írta az Emíliát, az jó tényleg.
Szerintem Aisa nyilvánvaló lány. De én pl a Renét tényleg nem tudtam, nekem sokkal inkább lánynévnek tűnik (Reni, Röné)
Amúgy nem értem miért van 0 száalékra pontozva a válaszom, a kérdező a véleményünket kérte, mi ebben a jó vagy rossz?
Ajj, komolyan annyi buta ember is van az oldalon, hogy nemigaz :D
Ajsa/Aisa : Az Ajsa magyar eredetű női név, jelentése: ajak. Elég ha kicsit használod hozzá a google-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!