Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukaként stílust kellene...

Anyukaként stílust kellene váltanom? Nagyom szeretem ezt a punk-rock stílust. De elbizonytalanodtam, sokan megszólnak.

Figyelt kérdés

Sziasztok. 24 éves vagyok, van egy 4 éves nagylányom és egy 1 éves kisfiam.

Mindig is az alternatív punk-rock stílust kedveltem, már nagyon régóta és a párom is. Ebben nőttem fel , apa révén.

"S"-es férfi pólókat szoktam hordani ( javarészt zenekarosat) , a terhességem előtt is férfi pólót hordtam, nagyon jól, kényelmesen érzem magam bennük. Persze néha "lányosabb" trikókat is hordok, de csak olyat ami nem tapadós.

A csőnadrág az megmaradt , és általában tornacipőt hordok. Télen acélbetétes bakancsot. A mellkasamon , a karomon és a combomon vannak tetoválások. Piercingjeim is vannak , szám szerint 4 darab.

Alapvetően lányos (mások szerint Szép) arcom van (bár nem hiszem mert önbizalomhiányos vagyok).

Derékig érő világosszőke hajam van.

Egyáltalán nem vagyok igénytelen attól, hogy ezt a stílusirányzatot, ilyen fajta zenéket férfi pólókat kedvelem. Így a gyerekek mellett is próbálok mindenre időtszakítani. Egy szépségszalonban vagyok kozmetikus és piercer, meg vannak elégedve a munkámmal. De amikor elkezdek beszélgetni a vendégekkel és mondom, hogy 2 gyermekem van nagyon rosszallóan néznek rám. Sok megszólást, negatív kritikát kapok, hogy milyen felnőttek lesznek a gyerekeimből "ilyen anya mellett".

Nagyon család centrikus vagyok, imádom a gyerekeim és a férjem, jó anyának tartom magam. De nagyon gyenge lelkem van és túl sokszor bántanak emiatt.

Én nagyon jól érzem magam a bőrömben. Szerintetek a gyerekek miatt ideje lesz változtatni?

2014. dec. 15. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"szegecses öves, halálfejes karkötős-halálfejes táskás"

Na, akkor izmosíthatsz, kedves anyuka, mert amint picit nagyobbacskák lesznek a gyermekeid, le fogják rángatni rólad, mert kelleni fog neki a kalózos játékhoz. :D

Az meg, h punk a szülő, lehet olyan következménye, hogy a kakas lesz a kedvenc állata. De sztem ez nem olyan nagy baj. ;) Sőt... :)

Valóban, az önazonosság ami alap, meg az önismeret mélyítése és a lelki önfejlesztés! A gyermek előtt a felnőttek: példák! Jó és rossz példák - lehet választani. A legtöbb szubkultúra nem jó, se rossz, hanem egyfajta állásfoglalás. Önmagában nem minősíthetőek. Vannak rossz emberek a punkok között és jó emberek is vannak közöttük. Ahogyan minden másfajta kultúrához vonzódó felnőtt között is van erkölcsösebb és erkölcstelenebb ember.

2014. dec. 18. 13:03
 12/12 anonim válasza:

10. válaszoló irása :

Tedd fel magadnak ezta kérdést: te milyen anyánál nőttél volna fel szívesen, """aki vállalja önmagát,""" vagy aki elfojtja mások véleménye miatt? Na ugye:)

aki vállalja magát

lányod és fiad 2 dolog közül fog választani vagy vlami másik rock stilust fog nagyon megkedvelni vagy egész mást ezt bizd rá lányodra és fiadra

18 éves srác vagyok és anyám tesvérét követtem rock stilus folyamán nyugodtan másnám mint mennek százak jönnek ezrek :D \m/

2014. dec. 28. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!