Miért irigyek sokan a punkokra? 14/punk
Figyelt kérdés
A páwás kérdés kapcsán...2014. aug. 11. 14:43
3/26 anonim válasza:
Senki sem irigy rajuk...Mit lehetne tölük irigyelni? Azt az eletmodot amit elnek? Kössz, inkabb nem.
4/26 anonim válasza:
Irigységnek nem mondanám, inkább idegesítőek azok a punkok akik egy bulihely előtt tarhálnak.. :/
5/26 anonim válasza:
Nem tudom, gimiben az voltam, de engem nem irigyelt a kutya sem...mondjuk pont leszartam volna, mert 2003 és 2005 között végig be voltam b*szva, és semmire sem emlékszem azokból az évekből...
6/26 A kérdező kommentje:
Ez egy tévhit!
2014. aug. 11. 14:51
7/26 anonim válasza:
Ahogyan a páwákra is irigyek.Na meg aki rögtön le homokosoz mindenkit az homofób, a homofóbok többsége meg látens meleg.
9/26 anonim válasza:
"Ez egy tévhit!"
Nem akarok itelkezni a punkok felett de van abban valami, amit Mond a 2-es kommentelö. A punkok nem arra tördekednek, hogy normalis ember modjara öltözködjenek es viselkedjenek, hanem ugy, ahogy az kilog a tarsadalombol, talan azert, mert feltünesi viszketettsegben szenvednek. Ilyen szempontbol passzol rajuk az igenytelenseg. Az, hogy büdösek? Hat...ha meggondoljuk azt, hogy talan meg 30 fokos melegben is bakkancsban nyomjak, akkor abban is van valami.
Senki sem irigy tehat a punkokra. Ha megis tevednek avval kapcsolatban, amit irtam, javitsatok ki.
10/26 anonim válasza:
nem azért utálják őket mert irigyek rájuk csak szimplán undik, igénytelenek ahogy a szakadt koszos ruháikban meg a zsíros hajukkal veretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!