Miért irigyek sokan a punkokra? 14/punk
"Ez is egy olyan kérdés mint a páwás. Tudom hogy senki se irigy ránk és a páwákra se."
Azert a pawakra van olyasvalaki - nem rolam van szo - aki irigy, ezt itt a forumon is tapasztaltam. Akkor az indok az Volt, hogy nem tudjak, miert szeretik öket a csajok. De a punkok esete ettöl különbözik. Senki sem irigy rajuk, senki.
Populáris a techno, de úgy írtam, hogy és nem populárisat, ami a tv-ben, rádióban megy és divat zene. Akkor úgy értem,hogy nem kimondottam populáris technot hallgatok, hisz 100 féle vonala van, nem sláger és ismert technot hallgatok.
Sok ember egy house, techouse baromi éneklős, laza zenét is technonak mond, hogy pfuj azt nem szeretem, na ilyenekre gondolok, hogy nem hallgatok.
Kérdező, ha nem gond, Én is kérdeznék tőled valamit..
Mit jelent a punk?
Számodra, ne a sablon szöveggel gyere, amit mindenki meg tud tanulni.
Mitől érzed magad punknak?
Tekintve fiatal korodat, kíváncsi vagyok a véleményedre, illetve a szemléletedre.
21/punk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!