Miért néznek ferde szemmel az ismerőseim amiért egy hét után terhes lettem?
Figyelt kérdés
Párommal hat hete vagyunk együtt és én egy hónapos terhes vagyok. Mindketten felnőttek vagyunk. Akkor mi a baja sok embernek ezzel az egész terhességel?2014. dec. 12. 09:12
31/38 anonim válasza:
A pasi 12 évvel idősebb, mint te. Szó sincs arról, hogy egész gyerekkorodban ismerted, feltételezem, inkább a szüleid vagy egy idősebb tesód barátja. Most sem ismered.
Két hét után lefekszel vele, védekezés nélkül.
Terhes vagy.
4 hetes terhességet már mesélsz boldog-boldogtalannak.... Egyáltalán, kimaradt már a menzeszed, vagy csak sejted. Netán egyetlen pozitív teszted van? Mert orvos még nem erősíthette meg a terhességed.
És nem érzed, min problémázik a környezeted?!
32/38 anonim válasza:
Nemrég pisiltél egy pozitív tesztet és most mindenkinek ezt újságolod? Tényleg?
Még erre nem válaszoltál!
33/38 anonim válasza:
Azért mert korlátozottak. Szerintem ma egy nőnek mérlegelnie kell hogy egyedül is fel tudná-e nevelni a gyereket, ha igen és akarja is akkor miért ne vállalná? Nem lesz rosszabb egy gyerek élete akkor ha eleve csak anyával nő fel mintha lenne egy apja valahol a távolban aki bizonyos időközönként kötelezőségből elviszi. Oké, nyilván nem ez az ideális állapot és nem erre készül senki, de a mai világban igenis számolni kell ezzel. Mi 4 hónap után vállaltuk be, mi is régebb óta ismerjük egymást, nem volt házasság meg ilyesmi és nem is akarunk. Persze mindenki furcsán nézett eleinte de engem ez sosem érdekelt. Egyedül a szüleimnek magyaráztam el a dolgokat mert nekik azért van közük hozzá, a többieknek meg azt mondtam hogy egyedül is vállalnám mert van hozzá lelki erőm és anyagilag is megtehetem, nem kéne ezért irigykedni. Ennyi.
34/38 anonim válasza:
33-as: Szerinted a kérdező ennyi ésszel egyedül fel tudna nevelni egy gyereket?
35/38 anonim válasza:
34-es: hát nem tudom, nem olvastam végig a kommenteket előtte, csak válaszoltam. Azt tudom hogy én milyen voltam 25 évesen, nekem nem ment volna, de lehet hogy a kérdező nálam magabiztosabb és stabil anyagi háttér áll mögötte (család) vagy sza.rrá kereste már magát vezetőként egy multinál és megengedheti magának a gyereket akár egyedül is. Nem tudom, ezt neki kell eldönteni. A kommentek alapján érdekes hozzáállása van, bár szerintem a korkülönbség nem annyira gond, nekem volt 9 évvel idősebb párom és olyan végtelenül gyerekes volt...szóval ember függő...
36/38 anonim válasza:
Kérdező, neked és gyerek apjának tényleg teljesen természetes ez így? Mert ha igen, akkor kár is kérdezni itt minket, nálad van a probléma.
37/38 anonim válasza:
Hát te se lehetsz túl erkölcsös ha egy hét után ágybabújtál egy pasival, sőt, felelőtlen is vagy, hisz nem védekeztél, ki tudja milyen betegségeket kaphattál el.
38/38 anonim válasza:
1 hét után el sem jutok odáig, hogy lefeküdjek bárkivel is, nem hogy teherbe is essek... Azért néznek rád "ferde szemmel", mert felelőtlennek tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!