Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért néznek ferde szemmel az...

Miért néznek ferde szemmel az ismerőseim amiért egy hét után terhes lettem?

Figyelt kérdés
Párommal hat hete vagyunk együtt és én egy hónapos terhes vagyok. Mindketten felnőttek vagyunk. Akkor mi a baja sok embernek ezzel az egész terhességel?
2014. dec. 12. 09:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

A pasi 12 évvel idősebb, mint te. Szó sincs arról, hogy egész gyerekkorodban ismerted, feltételezem, inkább a szüleid vagy egy idősebb tesód barátja. Most sem ismered.

Két hét után lefekszel vele, védekezés nélkül.

Terhes vagy.

4 hetes terhességet már mesélsz boldog-boldogtalannak.... Egyáltalán, kimaradt már a menzeszed, vagy csak sejted. Netán egyetlen pozitív teszted van? Mert orvos még nem erősíthette meg a terhességed.

És nem érzed, min problémázik a környezeted?!

2014. dec. 12. 11:10
 32/38 anonim ***** válasza:

Nemrég pisiltél egy pozitív tesztet és most mindenkinek ezt újságolod? Tényleg?

Még erre nem válaszoltál!

2014. dec. 12. 11:10
 33/38 anonim ***** válasza:
21%
Azért mert korlátozottak. Szerintem ma egy nőnek mérlegelnie kell hogy egyedül is fel tudná-e nevelni a gyereket, ha igen és akarja is akkor miért ne vállalná? Nem lesz rosszabb egy gyerek élete akkor ha eleve csak anyával nő fel mintha lenne egy apja valahol a távolban aki bizonyos időközönként kötelezőségből elviszi. Oké, nyilván nem ez az ideális állapot és nem erre készül senki, de a mai világban igenis számolni kell ezzel. Mi 4 hónap után vállaltuk be, mi is régebb óta ismerjük egymást, nem volt házasság meg ilyesmi és nem is akarunk. Persze mindenki furcsán nézett eleinte de engem ez sosem érdekelt. Egyedül a szüleimnek magyaráztam el a dolgokat mert nekik azért van közük hozzá, a többieknek meg azt mondtam hogy egyedül is vállalnám mert van hozzá lelki erőm és anyagilag is megtehetem, nem kéne ezért irigykedni. Ennyi.
2014. dec. 12. 11:14
 34/38 anonim ***** válasza:
46%
33-as: Szerinted a kérdező ennyi ésszel egyedül fel tudna nevelni egy gyereket?
2014. dec. 12. 11:15
 35/38 anonim ***** válasza:
54%
34-es: hát nem tudom, nem olvastam végig a kommenteket előtte, csak válaszoltam. Azt tudom hogy én milyen voltam 25 évesen, nekem nem ment volna, de lehet hogy a kérdező nálam magabiztosabb és stabil anyagi háttér áll mögötte (család) vagy sza.rrá kereste már magát vezetőként egy multinál és megengedheti magának a gyereket akár egyedül is. Nem tudom, ezt neki kell eldönteni. A kommentek alapján érdekes hozzáállása van, bár szerintem a korkülönbség nem annyira gond, nekem volt 9 évvel idősebb párom és olyan végtelenül gyerekes volt...szóval ember függő...
2014. dec. 12. 11:19
 36/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked és gyerek apjának tényleg teljesen természetes ez így? Mert ha igen, akkor kár is kérdezni itt minket, nálad van a probléma.
2014. dec. 12. 14:29
 37/38 anonim ***** válasza:
Hát te se lehetsz túl erkölcsös ha egy hét után ágybabújtál egy pasival, sőt, felelőtlen is vagy, hisz nem védekeztél, ki tudja milyen betegségeket kaphattál el.
2014. dec. 12. 15:46
 38/38 anonim ***** válasza:
1 hét után el sem jutok odáig, hogy lefeküdjek bárkivel is, nem hogy teherbe is essek... Azért néznek rád "ferde szemmel", mert felelőtlennek tartanak.
2014. dec. 12. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!