Miért néznek ferde szemmel az ismerőseim amiért egy hét után terhes lettem?
Hány évesek vagytok?
Ugye tudod, hogy egy gyerek egész életre szól, és nem csak akkor, mikor kicsi és alszik még egész nap?
Sokan egy hét után még le se fekszenek egymással. Mondjuk szerintem is elég felelőtlen dolog egy hét után teherbe esni, amikor még nem is ismeritek egymást igazán. Normál esetben ilyenkor még bőven kérdéses, hogy tényleg együtt akartok-e maradni, mert még simán kiderülhet, hogy a másiknak vannak-e olyan dolgai, amit nem bírtok elviselni egymásban.
És nem csak úgy hasraütésszerűen mondom, hanem saját tapasztalatból. Én egy hónapos kapcsolat után lettem terhes, mondanom sem kell, hogy már nem vagyunk együtt. Igaz, a most hétéves fiam miatt akkor is azt mondom, hogy megérte, hiszen egy fantasztikus gyerek, és ha lehetőségem lenne rá, akkor sem csinálnék vissza semmit, de azért azzal tisztában vagyok, hogy ha az apját jobban megismertem volna, akkor tuti nem szültem volna neki.
Gratulálok nektek, bátrak vagytok! tartsatok ki egymás mellett, s akkor majd ti nézhettek ferde szemmel mindazokra, akik most csóválják a fejüket. a baj az, hogy sok embernek se bizalma, se reménye nincs afelől, hogy a másik ember lehet tisztességes. Ti ezt megéreztétek egymásban.
Mondjatok ellent a világnak! Örök boldogságot kívánok!
Attól hogy gyerek korod óta ismered,még nem ismered úgy mint párt.
De ti tudjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!