Miért néznek ferde szemmel az ismerőseim amiért egy hét után terhes lettem?
Szerintem csak az,hogy túl korai ennyi idő után bevállalni egy gyereket. Alig ismered a párodat,nem tudhatod hogy mennyire számithatsz rá. persze most ott a rózsaszin köd meg minden,de késöbb is ilyen lesz vajon? ismered már minden jó és rossz tulajdonságát? És ő a tiedet? Miért nem védekeztetek? hatalmas felelősség egy gyerek,és persze anyagilag is elég sokba van.
Nektek nem gyereket kéne várni,hanem még ismerkedni,randizgatni,szótakozni. Szülők mit szólnak amugy?
Nekem egy hét után eszembe nem jutna gyereket csinálni egy gyakorlatilag idegen emberrel...
Mondjuk mi már 5 éve együtt vagyunk, összeházasodtunk, együtt előteremtettük az elmúlt évek során a családalapításhoz szükséges dolgokat és majd ezután vágunk bele. Normál esetben ez így működik, gondolom ezért néznek rád ferde szemmel az ismerőseid.
Amúgy igazad van, felnőttek vagytok, azt csináltok amit akartok, csak nehogy sírás legyen a vége.
Szerinted mi bajuk lehet az ismerőseidnek?
6 hét után 4 hetes terhesnek lenni...valóban furcsa. Valahol felelőtlen, korai, elsietett. 6 hét alatt nem ismersz meg egyetlen egy embert sem... Honnan tudod, hogy jó apa lesz? Honnan tudod, hogy nem fog lelépni? Honnan tudod, hogy biztosan akarja-e a gyereket ő is? A párod szerint is tök okés a dolog??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!