Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért néznek ferde szemmel az...

Miért néznek ferde szemmel az ismerőseim amiért egy hét után terhes lettem?

Figyelt kérdés
Párommal hat hete vagyunk együtt és én egy hónapos terhes vagyok. Mindketten felnőttek vagyunk. Akkor mi a baja sok embernek ezzel az egész terhességel?
2014. dec. 12. 09:12
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kicsit nekem is furcsának tűnik egy gyakorlatilag idegen embertől gyereket várni.
2014. dec. 12. 09:16
 2/38 anonim válasza:
93%
Azért mert az én olvasatomban és a nagy átlag olvasatában egy pár dolog azért megelőzi a gyerekvállalást.
2014. dec. 12. 09:17
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
ferde szemmel? lehet, hogy kínaiak
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak az,hogy túl korai ennyi idő után bevállalni egy gyereket. Alig ismered a párodat,nem tudhatod hogy mennyire számithatsz rá. persze most ott a rózsaszin köd meg minden,de késöbb is ilyen lesz vajon? ismered már minden jó és rossz tulajdonságát? És ő a tiedet? Miért nem védekeztetek? hatalmas felelősség egy gyerek,és persze anyagilag is elég sokba van.

Nektek nem gyereket kéne várni,hanem még ismerkedni,randizgatni,szótakozni. Szülők mit szólnak amugy?

5/38 anonim ***** válasza:
100%
KAMU!
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vállalsz gyereket, hogy azt sem tudod szinte, ki az apja. Szerintem ez miatt.(másik lehet az, hogy sokan vagyunk sajnos, akiknek évek próbálkozása alatt sem sikerül teherbe esni) Meg az is furcsa, hogy összejöttök és rögtön ágyba bújtok? (az "én időmben" még nem ez volt a divat)
2014. dec. 12. 09:19
 7/38 anonim ***** válasza:
3%
...talan mert tul nagy a pocid? Miert kell ezt reklamozni? Ez nem tartozik masra, mint rad es a parodra pl.
2014. dec. 12. 09:21
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ha mindketten dolgoztok (és feltételezem így van, ha bevállaljátok a babát) akkor munkaidőt és alvásidőt leszámítva is maximum napi 5-6 órát töltöttetek együtt, ami egy hét alatt nagyjából 35 óra. Ennyi időt töltöttetek együtt a gyerekvállalás előtt. Komolyan nem érted, hogy miért fura ez másoknak?
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy hét után eszembe nem jutna gyereket csinálni egy gyakorlatilag idegen emberrel...

Mondjuk mi már 5 éve együtt vagyunk, összeházasodtunk, együtt előteremtettük az elmúlt évek során a családalapításhoz szükséges dolgokat és majd ezután vágunk bele. Normál esetben ez így működik, gondolom ezért néznek rád ferde szemmel az ismerőseid.

Amúgy igazad van, felnőttek vagytok, azt csináltok amit akartok, csak nehogy sírás legyen a vége.

10/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mi bajuk lehet az ismerőseidnek?

6 hét után 4 hetes terhesnek lenni...valóban furcsa. Valahol felelőtlen, korai, elsietett. 6 hét alatt nem ismersz meg egyetlen egy embert sem... Honnan tudod, hogy jó apa lesz? Honnan tudod, hogy nem fog lelépni? Honnan tudod, hogy biztosan akarja-e a gyereket ő is? A párod szerint is tök okés a dolog??

2014. dec. 12. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!