Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért néznek ferde szemmel az...

Miért néznek ferde szemmel az ismerőseim amiért egy hét után terhes lettem?

Figyelt kérdés
Párommal hat hete vagyunk együtt és én egy hónapos terhes vagyok. Mindketten felnőttek vagyunk. Akkor mi a baja sok embernek ezzel az egész terhességel?
2014. dec. 12. 09:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

állj!

Rápisilél egy tesztre,ami pozitív lett és most mindenkinek ezt újságolod?

MOndjuk a szűk családnak elmondanék egy ennyi idő terhességet, e a külvilágnak még biztosan nem!

A szűk családod meg hadd féltsen már egy kicsit, mégis csak ők ismernek jobban és valljuk be, nem megszokott 6 hetes kapcsolattól rögtön terhesnek lenni.

2014. dec. 12. 09:44
 22/38 anonim ***** válasza:
ennyire ketyegett a biológiai órád? hány éves vagy?
2014. dec. 12. 09:46
 23/38 A kérdező kommentje:
Én 25 a párom 37
2014. dec. 12. 09:50
 24/38 anonim ***** válasza:
95%
"gyerekkorunk óta ismerjük egymást" - ja, kár hogy a gyerekkorotok nem egyszerre volt :D mire te felfogtad a környezetedben lévő embereket (mondjuk úgy 2-3 évesen), addigra a párod egy 14-15 éves kamasz fiú volt, azt ne mondd nekem, hogy szabadidejében veled Barbie-zott. Nincs semmi baj a köztetek lévő korkülönbséggel de azért mégsem arról van szó, hogy együtt jártatok ovodába iskolába és már életetek első pillanatától ismeritek egymást, akkor még kevésbé lenne bizarr ez a 7 nap után gyerekvállalás dolog, mert akkor tényleg ismerhetitek egymást. de amikor ő 20 éves volt te 8, mégis mit tudhatnál a valódi személyiségéről, hogy milyen ember, férj, társ, apa?
2014. dec. 12. 10:02
 25/38 A kérdező kommentje:

Utolsó!

" Gyerekkorom óta ismerem a páromat."

2014. dec. 12. 10:10
 26/38 anonim ***** válasza:
82%
Értem de mondd már meg, hogy egy 2 éves milyen mélységig tud ismerni egy 15 éves kamaszfiút, vagy egy 10 éves egy 22 éves felnőtt férfit? Már párkapcsolati oldalról.... Szóval szerintem a 25 éves ismeretségeteket lehet sztornozni gyerekvállalást/párkapcsolatot illetően.
2014. dec. 12. 10:19
 27/38 anonim ***** válasza:
13%

A kérdezőnek és a párjának valószínű, hogy igaza van!

Ahol évekig vacillálnak, védekeznek, majd gyereket várnak, ott is széjjelmehet a kapcsolat.

Ők nem kipróbálják egymást, hanem bíznak egymásban. Remélik a jó folytatást. A bírálatok biztatják-e őket az életre, vagy elveszik a kedvüket? ezt nem kell figyelembe venni?

2014. dec. 12. 10:44
 28/38 anonim ***** válasza:
69%
Akkor én vagyok az ellenpélda. Mi 2 hónappal a megismerkedésünk után vállaltunk babát én 26 ő 22 éved volt. Előtte nem ismetrük egymàst. Azóta is boldogsn és egymást tisztelve szeretetben neveljük a kislányunkat és màr a kistesó gondolata is megfordult a fejünkben'! Sok boldogságot és boldog babavárást! :-)
2014. dec. 12. 10:46
 29/38 anonim ***** válasza:
68%

"Ők nem kipróbálják egymást, hanem bíznak egymásban. Remélik a jó folytatást. A bírálatok biztatják-e őket az életre, vagy elveszik a kedvüket? ezt nem kell figyelembe venni?"

Figyu, mássz már be az állatkertben minden állat ketrecébe. Bízz bennük. Pl a panda is olyan cukinak tűnik. Megbízhatóan letépi az arcod néhány másodperc alatt.

A gyereket is bizalmi alapon fogják nevelni? Hadd szaladgáljon az úton, bízunk benne. Autó meg elütheti felnőttként is, minek várjunk?

2014. dec. 12. 10:51
 30/38 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. 1 hónapos vagy, azaz olyan 4-4,5 hetes. Vagyis ultrahangon jobb esetben egy petezsák látszódik, de nagy eséllyel még az sem. Szívhang még messze nincs. Legyünk reálisak, ebből még bármi lehet. Miért is tud róla már mindenki?
2014. dec. 12. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!