Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lettem újra és még...

Terhes lettem újra és még csak 5hónapos a babám. Megtartsam?

Figyelt kérdés
Apukára nem számíthatok, nagyon megromlott a kapcsolatunk. Nem tudom mitévő legyek, hogyan vállaljam. Akinél volt ilyen kicsi korkülönbség kérem írjon valami bíztatót. Nagyon kivagyok. A kioktatók kérem kíméljenek. Van elég bajom.
2010. jan. 31. 18:45
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
61%

Majd irj meg.

Tarsd meg, meglatod nem fogod megbanni, hogy lesz meg egy gyunyoru kisbabad. nezz ra az 5 honaposra lenne szived kioltani az eletet egy kisbabanak.

2010. febr. 1. 12:22
 22/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Szomorú, hogy az apuka nem áll melletted. De van egy édes 5hónapos kisbabád, akit biztosan nagyon nagyon szeretsz és ő viszont szeret téged, hisz te vagy az ÉDESANYJA. Most a pocakodban is van egy édes kis emberke, aki csak rád számíthat, és már most is te vagy neki a menedék. Én nem tudnám elvetetni, ha már ott van, akkor őt is szeresd úgy mint a nagytesót. Remélem megírod, hogy mi volt a dokinál. Én sok szerencsét kívánok neked és hogy jó döntést hozz.

2010. febr. 1. 18:00
 23/42 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi volt a dokinál? (Sikerült döntened a kérdést illetően?)
2010. febr. 1. 20:20
 24/42 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,hogy így drukkoltok!Ma voltam dokinál és 4hetes a picike.Azt mondta csütörtökig döntsem el,hogy mi legyen.Egyre nehezebb döntenem,Főleg,hogy apuka egyáltalán nem bátorít.Egy picvel is nehéz egyedül,hát még kettővel.Egy biztos,ha elvetetem,akkor képtelen leszek az apukával együtt maradni.Nem látom értelmét.
2010. febr. 1. 20:40
 25/42 anonim ***** válasza:
25%

Nekem jó a kapcsolatom, mégis elvetettem a második babámat mikor a lányom 8 hónapos volt!Hogy hogyan tettem túl magam rajta?Sehogy ebbe bele kell törődni.Ennek 4 éve, és ne hidd hogy nem jut eszembe vajon most mekkora lehetne.Vajon fiú lett volna vagy lány?De ez volt a jó döntés!Muszály volt dolgoznom, és a páromnak is!Vagy még egy baba, vagy elveszítjük a házunkat, és az utcára kerülünk mindannyian!!Akkor ment tönkre egy vállalkozásunk, mindenünket elvitte!azóta talpra álltunk, és így 4 év távlatából is azt mondom ezt kellett tennem!É nem szülnék egy ilyen kapcsolatba!Mert oké, hogy de jó lesz együtt nevetni a 2 kisgyerekkel, de vajon ugyan ilyen jó lesz egyedül éjszakákat magányosan átsírni is, tudván hogy a 2 gyerkőc a másik szobában apa nélkül, kilátások nélkül alszik?És mindig álarcot húzni mikor a gyerek megkérdezi:Anya mi a baj?Hamar felnőnek ám, és hamar rájönnek hogy nincs minden rendben, és ők is megsínylik az ilyen életet!

Szorítok hogy jó döntést hozz, és hogy egyenesbe jöjjön az életed!

2010. febr. 1. 22:17
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

6 hónapos volt a lányom, mikor újra terhes lettem. Apukával azalatt a 6 hónap alatt szinte teljesen elhidegültünk, egy kerge éjszaka eredménye a 2. baba.

Mikor elújságoltam megfordult vele a világ...eszébe sem volt mondani, hogy vetessük el. De morgott rendesen, hogy hogy fogjuk kibírni anyagilag. Abortusz ellenes vagyok.

Sokkal jobb lett a kapcsolatunk, kicsit izgultunk, de vártuk a tesót. Aztán 2 hónaposan elvetéltem. :( :( :(

Most alig 1 hete pedig majdnem elvesztettük a kislányunk is. Szerencsére idejében kaptunk orvosi segítséget, és semmi maradandó bajunk nincs.

Apuka azóta a tökéletes apa még ha nem is mintaférj, de sokat segít!

2010. febr. 2. 09:53
 27/42 anonim ***** válasza:
47%

Én vagyok a 17%-os, aki nem tartotta meg a 4. babáját.

Csakazért lepontoztak, mert mi igy döntöttünk. Hát szánalmas. Én tudom, milyen egyedül nevelni egy gyereket, és hidd el, maga a pokol, hacsak nem keresel jól. Mindketten elváltunk, egy fiugyerekkel léptünk az uj kapcsolatba, és egy évig tanakodtun, h legyen e következő. Végül is ugy döntöttünk ,legyen, belefér még. Aztán mikor megszületett, bejelentették a gazdasági válságot. A hiteleink duplájára emelkedtek. És mi ezért nem vállaltuk a 4.-et.

Két szobás lakásban hova tegyek 4 gyereket? Amikor a kislányom 2 éves lesz, mennem kell vissza dolgozni, mert helyettesítenek. Akkor a pici pár hónapos lett volna, mehetett volna bölcsibe. Apa igy is éjjel nappal dolgozik, hogy jól éljünk. Vannak dolgok, amiket mérlegelni kell. Én már maradtam egyedül, tudom milyen. Hidd el, ha a szüleim nem lettek volna, a küszöböt rágtam volna a gyerekemmel együtt, vagy anyaotthonban mentem volna. És mivel én nem csak amára gondolok, meg a holnapra, igy bármikor olyanná válhat az életem, amit nagyon nem szeretnék. És ez nem feltételen az elhagyásra igaz.

A másik dolog, akik itt biztatnak, h milyen szép, meg milyen jó, meg mekkora boldogság, azok ha egyedül maradsz befizetik majd a villanyszámládat?

Mérlegelj, és dönts, mi a legjobb megoldás.

Le lehet pontozni, lesz@rom.

2010. febr. 2. 10:08
 28/42 anonim ***** válasza:
0%

Elfelejtettem irni, h nagyon nehezen tettem magam tul rajta, sőt a mai napig szinte napi szinten eszembe jut. Amikor megtudtam, h terhes vagyok, dühöt és haragot éreztem. Igazából fel sem merült, h megtartsuk. Nem jó lelkileg.

De az élet megy tovább.

2010. febr. 2. 10:11
 29/42 anonim ***** válasza:
Döntöttél (döntöttetek) már? Remélem igen, és megtartjátok a picit!!
2010. febr. 2. 19:57
 30/42 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vissza a dokihoz és még mindig döntésképtelen vagyok..:(Apuka annyira rámbízza a döntést,hogy az már fáj..Azt mondja neki mindegy...???Érdekes és nagyon rosszul esik..Egy ilyen kapcsolatba hogy tudok örömmel szülni??Egy picivel is olyan nehéz egyedül..
2010. febr. 3. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!