6,5hónapos szopizós baba mellett a futópad jó "fogysztószer" lenne?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem normális,hogy lassan már megint annyi leszek mint szüléskor.mire nagy nehezen(nem tudom hogy)lemegy rólam 1-2kiló,nem telik el egy hónap és 2-3jön vissza.
nem diétázok,viszont most a hideg miatt kevesebbet sétálunk a gyerekekkel.
érdemes futópadra beruházni?Sajnos lehetőségem nincs eljárni sportolni,mert hétköznap egyedül vagyok velük.
2010. dec. 14. 12:44
1/5 anonim válasza:
Én semmikép nem ajánlanám addig amig még szoptatsz, és nem hiszem h olyan sokat fogynál tőle.
2/5 anonim válasza:
Nincs jó hírem.Én sem fogytam a szoptatástól, sőt.Ki kell várnod a végét és majd azután-rólam is lezuhant 8 kg azonnal, amikor abbahagytam, gondolom vízvisszatartás volt.Nem kényelmes, tudom, de ez van-ráadásul állítólag az izomláz is negatív hatással van a tejtermelésre.
Bár, ha csak gyalogolsz rajta, az lehet segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!