Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lettem újra és még...

Terhes lettem újra és még csak 5hónapos a babám. Megtartsam?

Figyelt kérdés
Apukára nem számíthatok, nagyon megromlott a kapcsolatunk. Nem tudom mitévő legyek, hogyan vállaljam. Akinél volt ilyen kicsi korkülönbség kérem írjon valami bíztatót. Nagyon kivagyok. A kioktatók kérem kíméljenek. Van elég bajom.
2010. jan. 31. 18:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Gondoloj bele, hogy milyen jó lesz majd a babáidnak, hogy ilyen kicsi a korkülönbség! Tök jókat fognak együtt játszani, együtt nevetni:)

Elhiszem, hogy az apuka nem segít semmiben, de ne vedd el a kicsi életét! Ne őt büntesd azért, mert az apukája ilyen! Plusz még arra is van esély, hogy a papája megváltozzon. Máshonnan nem tudsz segítséget kapni? Nagyszülők, rokonok?

Én olyan boldog lennék, ha lenne ilyen kis korkülönbséggel tesója a kisfiamnak!

Remélem megtartod ŐT! Sok erőt és sok boldogságot kívánok a Picihez, ha így döntesz!

2010. jan. 31. 20:44
 12/42 anonim ***** válasza:
14%

20:31-es vagyok.Nehéz volt nekem is meghozni ezt a döntést és fájó szívvel teszem amit teszek,de tudom,hogy most ez a legjobb megoldás.Ha neked nem segít a párod,akkor egy babával is nehéz,nem még kettővel.Én abszolút megértelek,hogy dilemmázol,bár tudom ezzel nem sokra mész.

Voltam védőnőnél,aki azt mondta,hogy 1 az 1000-hez,hogy később már nem lehet gyerekem az abortusz miatt(mert ez már nem kaparás,hanem vákuummal kiszívják)

2010. jan. 31. 20:48
 13/42 anonim ***** válasza:
15%

Nekem 7 hónapos volt a lányom, mikor abortuszom volt. Igen ám, de nekünk van még 2 nagyfiunk.

Mérlegelj! Egy gyerekkel is nehéz egyedül, nem még kettővel.

Én tuti nem szülnék egy olyan embernek, aki semmit sem segít. Ott elég egy gyerkőc.

De ezt neked kell eldöntened.

2010. jan. 31. 20:52
 14/42 A kérdező kommentje:
Utolsó:És mi segített abban ,hogy túl tedd magad ezen a szörnyűségen? annyira tanácstalan vagyok..És félek,de egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy oldanám meg 2pici babával,szinte egyedül.
2010. jan. 31. 20:54
 15/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tényleg nincsen abszolút semmilyen segítséged? Anyukád vagy anyósod?

2010. jan. 31. 21:00
 16/42 A kérdező kommentje:
Szüleim és anyósomék is reggeltől estig dolgoznak,nem is egy helyen lakunk.Rájuk annyira nem lehet számítani..
2010. jan. 31. 21:02
 17/42 anonim ***** válasza:
0%
Az örökbeadáson nem gondolkodtál még? Szerintem jó megoldás lenne. Inkább az, mint egy élet kioltása.
2010. jan. 31. 21:58
 18/42 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ugyanez volt a problémám hogy meg-e tartsam de nem vitt rá a lélek!Most 5 honapos vagyok a kapcsolatunk se egy csoda de azért elvagyunk!És nem bántam főleg amikor érzem hogy rugdos!!!!Kit érdekel a f.sz!A gyerek az első és mindig ez legyen a szemed előtt!Tedd fel magdnak hogy ikrek ugyanott lennél!Ne vetesd el!!!És remélem változik a helyzeted!
2010. febr. 1. 07:27
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Szia,az nem szép a párodtól,hogy nem segít,de ha amúgy rendes ember,akkor azért ez nem a világ vége.A kis korkülönbség az elején nehéz,később jó dolog.Ezt neked kell eldöntened és nem bántani akarlak,de a férjeddel beszéld meg előbb.Ő mit szeretne?Közösen döntsétek el és akkor jobb lesz a kapcsolatotok is.Az ember kialvatlanul,fáradtan sok mindent másképp lát.Kitartást neked és hidd el meg fog oldódni.Ülj le és beszélj meg mindent a férjeddel,őszintén mondd el neki mit érzel és miért merült fel kétség benned a babával kapcsolatban.Aztán írd meg,hogy mit válaszolt.Nagyon drukkolok Neked és az apró pici babáidnak is!
2010. febr. 1. 09:56
 20/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!Ma megyek orvoshoz!Nagyon félek tőle..És izgatott is vagyok egyben.
2010. febr. 1. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!