Mennyivel korábban érdemes feliratkozni a bölcsődei várólistára?
Figyelt kérdés
Decemberben lesz 2 éves a kisfiam, nagyjából utána még 3-4 hónapig tudok otthon maradni vele. Kezdjünk el már most keresgélni?2010. jan. 30. 15:16
1/7 anonim válasza:
Minél hamarabb beíratod annál jobb.Igaz ez attól is függ,hogy hol laksz,és hogy mennyi gyerkőc van!Én a fiamat tavaly februárban irattam be bölcsibe akkor volt 9 hós,és csak idén szeptembertől veszik fel(28 hósan),illetve várólistára került!Mindenképpen érdeklődd meg a helyi bölcsiknél,hogy van-e hely?
2/7 anonim válasza:
A fiam i ennyi idős. Már novemberben jelentkeztem a bölcsibe, mert vissza szeretnék menni dolgozni. Az teljesen mindegy, mikor vinnéd, mert ugyanúgy jelentkezned kell azokkal, akik szeptemberbe viszik, hogy tartsanak fent nektek helyet. Azzal is számolni kell, hogy a gyerekek beszoktatása 1-2 hét, ez helyenként változó, na meg az is, hogy egyszerre mennyi gyermeket szoktatnak be!
3/7 anonim válasza:
A lányom 8 hónapos volt amikor felírattam. Azóta eldöntöttük hogy nem lesz bölcsis de majd ráérek lemondani szeptemberben a neki fenntartott helyet. Én már ovi keresésben vagyok és most 21 hós a lányom.
4/7 anonim válasza:
Szerintem SÜRGŐSEN!!! Az én kisfiam még meg sem születte, amikor feliratkoztunk bölcsibe (2 évesen akarunk menni) - most hogy már a közelében vagyunk, necces hogy bekerül-e... Úgyhogy szerintem minél hamarabb annál biztosabb - veszteni nem vesztesz vele.
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen érdeklődj az általad választott bölcsiben. Az én kisfiam novemberben lesz 2 éves, január közepén adtam be a jelentkezést, május végén értesítenek, hogy felveszik-e. Ha igen, akkor júniusban be kell iratkozni, de ő is csak novemberben kezdi el a bölcsibe járást.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor elkezdünk keresgélni.
2010. jan. 31. 09:20
7/7 anonim válasza:
Mi 3 hónaposan jelentkeztünk a bölcsibe,hogy majd két évesen már oda járjon.Akkor azt mondták,hogy időbe jöttünk,mert akkora a túljelentkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!