Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi szükséges a bölcsődei...

Mi szükséges a bölcsődei várólistára vételhez?

Figyelt kérdés

Csak személyesen intézhető? Kell beadni valamilyen papírt? Ha igen, mit? Több bölcsődébe is lehet így jelentkezni vagy csak kizárólag egybe?

Köszönöm!

2010. dec. 8. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem személyesen célszerű, az adatokat kell megadni. Én telefonon jeleztem a szándékot, mikor arra jártam, megadtam az adatokat is. Gondolom, több bölcsibe is lehet, semmi akadályát nem látom.
2010. dec. 8. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Telefonon már próbálkoztam, de senki nem veszi fel... :(

2010. dec. 8. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi pont ma voltunk, személyesen. Kellett hozzá a gyerkőc anyakönyvi kivonata, TAJ kártyája és lakcímkártyája, az én adataim, apukája adatai. Kaptunk egy igazolást is róla, hogy listára vették.

Semmi akadálya nincs, hogy több helyre is bejegyeztesd.

2010. dec. 8. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2010. dec. 8. 17:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként azonnal megmondják, hogy mekkora esélye van a bekerülésre vagy ez csak később derül ki?
2010. dec. 8. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Úgy nagyjából megmondták, hogy mennyi a várakozási idő. Hozzáteszem: velem nagyon-nagyon rendesek voltak, lehet, hogy pár hét múlva mehet is.

De ez biztosan eltérő intézményenként.

2010. dec. 8. 17:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Ezek szerint jó helyen laktok. :)

Nekünk szeptembertől lenne esedékes, remélem fel tudják venni az ikreinket...

Mégegyszer köszönöm az infót!

2010. dec. 8. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk mehetnének azonnal az ikreim.
2010. dec. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!