Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amelyik oviban van várólista....

Amelyik oviban van várólista. Ott hogy kell erre feliratkozni?

Figyelt kérdés
A napokban hallottam egy anyukától, hogy a mi ovinkban van várólista, persze ez nem publikus. Kivel kell ilyenkor beszélni? A vezetővel, vagy elég az egyik óvónővel? ÉS fizetni is szokás?
2011. máj. 3. 14:40
 1/1 anonim ***** válasza:
nálunk is van, de semmi ilyesmit nem kell csinálni amit írtál. simán elvittem a beíratkozásra a fiamat, de csak várólistára került, mert decemberben lesz 3. először jönnek az 5 évesek, aztán akik hamarabb töltik a 3-at és aztán a többi. én még nem is szeretném vinni, de ha felveszik januártól megy fél napra. szóval nálunk csak ennyit jelent a várólista.
2011. máj. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!