Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaz, hogy bölcsibe csak azok...

Igaz, hogy bölcsibe csak azok vihetik a babájukat, akiknek van bejelentett munkahelye? És mennyi idővel bölcsi előtt kell várólistára tetetni a babát?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen sajnos nem jelentettek be évek alatt. 3 hetes babám van, és úgy tudom, hogy már most be kéne mennem a bölcsibe, hogy várólistára tetessem, hogy mire két éves lesz a gyerek, legyen hely neki. Igaz ez? (Budapesten a 3.kerületben lakom.)

És az igaz, hogy csak azok adhatják bölcsibe babájukat, akiknek van munkahelye?

2011. jún. 17. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

A munkahelytől kell egy igazolás, hogy ott dolgozol... hogy ez bejelentett-e vagy sem, azt a bölcsőde nem tudja ellenőrizni, bár gondolom, neked nem lenne mindegy...

A várólistára bármikor felírják, bár Bp-i tapasztalatom nincs.

2011. jún. 17. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Felénk sajna még azokat a gyerekeket sem mindig veszik fel akiknek a szüleinek bejelentett munkahelye van. Mindenképpen kell munkáltatói igazolás a jelentkezéshez, szerintem anélkül reménytelen olyan nagy a túljelentkezés.

Akkor van esélyed ha van protekciód.

2011. jún. 17. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kell igazolás. Ha belegondolsz logikus. Minek vigyázzon más a gyerekedre miközben te otthon vagy?
2011. jún. 17. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Bármilyen munkáltatói jó...,én tőlem soha nem kértek még igazolást,bár látszik rajtam,hogy dolgozom:)!

A 12 csoportbeli gyerekből kb.5-nek nem dolgozik az anyukája.

Egyébként a mi bölcsinkben jár 8-10 arab kisgyerek,az összes anyukának a józsefvárosi piac van munkahelynek beírva,képzelheted mennyire dolgoznak ott:(.

Egész nap sétálgatnak a lakótelepen...

Amikor a pici fiam 4 hónapos volt,akkor írattam be a bölcsibe,22 hónaposan kezdte,tavaly szeptemberben.

2011. jún. 18. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!