Elvállalnátok? Most kaptam egy maszek munkát- nem bejelentett, csak időszakos - egy családi napköziben, ahol 20hónapostól,2 évesig vannak gyerekek.
A gond csak az h 14 hetes terhes vagyok. Beszéltem a védőnőmmel, aki azt mondta, hogy szerinte nem érdemes elvállalnom, mert többet vesztek, mint nyerek. Azt mondta, ott olyan magas a fertőzés veszély, hogy veszélyeztetném a babámat, pl. himlővel, meg társaival.
Szerintetek?
Nem igazán értem a védőnődet. Nem magán óvodáról, magán bölcsiről van szó, hanem csanáról. Régen néztem már utána, de ha jól emlékszem ott max. 7 gyerek lehet, pont ez a lényege, hogy mivel családi a légkör, a létszám, így a fertőzésveszély minimális.
Ha a nőgyógyászod nem látja akadályát, hogy dolgozz, akkor simán elvállalható.
hát nem tudom, nem kell valamiféle orvosi igazolás a gyerekeknek?
Én elvállalnám, mert jól jön a pénz, aztán meg nem kell belebújni a gyerekek arcába...
Na,igen,várandósan másképp gondolkodik az ember. Az egyik véglet,hogy : igen,pocakos vagy,nem lenne jó megfertőződni.
Másfelől viszont pénz is,és ennyi erővel az utcára se menjen ki az ember,mert ősszel már a levegőben is ott vannak a bacik... Hát,nem tudom elvállalnám e!
Figyelembe venném a doki véleményét,és hogy mennyire van szükség a pénzre.
(nálunk pl. télen felvállaltam,hogy fát hordok be ,mérek -nem is kis mennyiséget megmozgattam- mert kellett a pénz. Felelőtlenségnek tűnik,de amikor van már 2 gyerkőc,akiket el kell látni...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv: 2gyerkőcös,38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!