Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagycsalados anyak! Ti mikor...

Nagycsalados anyak! Ti mikor kezditek a karacsonyi nagytakaritast?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 14:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Pontosan erre gondoltam amit as utolso irt koszike :)
2014. nov. 26. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:
A 6. vagyok.Én még mindig fenntartom,amit írtam.A kanapé,a franciaágyak(2),gyerekágyak(3)alatt hetente porszívózok,hetente mosok fel.A kanapé bőr,azt hetente 2x törlöm át (popsitörlővel).Az étkezőgarnitúra székei is olyan anyagból vannak,hogy nedves szivaccsal kell csak törölni,és kész.A többit már fentebb megírtam.Ezért nincs nálam a klasszikus értelembe vett nagytakarítás.
2014. nov. 26. 20:58
 13/16 A kérdező kommentje:
nalam is ezek mind mind megvannak nekem is bor kanapem van azokat hetente 2-3 szor at torlom borapolo kremmel plusz ugyan il;yen wipes sal nalam a nagy takaritas most kezdodik azzal hogy a ferjem eloszor is csinal egy tisztito festest a lakasban utanna en ablak puculas a szonyegem kesz konyha surlas fuggony mosas bar most a nappaliba vettem egy uj fuggonyt azt fogom feltenni
2014. nov. 27. 01:37
 14/16 anonim ***** válasza:
A 6. vagyok.Akkor az nem is nagytakarítás,hanem lakásfelújítás lesz!Az nagyon klassz.Utána olyan friss,tiszta illat van.
2014. nov. 27. 16:40
 15/16 A kérdező kommentje:
igen :) en is nagyon szeretem azt!
2014. nov. 27. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:
December 130-án nekikezdek ;)
2014. dec. 13. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!